Home

  1. Home
  2. Home

Gebruik of toepassing

Materiaal

Prijs

Horeca Meubilair voor een groothandelsprijs
Project Totaal Okido is dé horeca inrichter. Wij bieden je een zeer uitgebreide collectie horeca meubilair voor een sfeervolle inrichting van jouw etablissement. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, onze adviseurs inspireren je graag om het karakter van jouw zaak te benadrukken.
Ook als zorginrichting, sportvereniging, school of kerk ben je bij onze horeca meubilair groothandel aan het juiste adres! Wij helpen je graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit.

Dé Horeca Meubilair Groothandel

Project Totaal Okido is een horeca meubilair groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad, waardoor wij in Nederland voorop lopen wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. Op onze website vind je een overzicht van ons gehele assortiment aan horeca meubilair, zoals: houten meubelen, metalen meubelen, kunststof meubelen, terras meubilair, parasols, verlichting en decoratie. Daarnaast vind je een link naar onze uitgebreide outlet en onze meest recente brochure.
Vind je het moeilijk om een keus te maken uit onze collectie horeca meubilair, dan staan onze telefonische adviseurs graag voor je klaar om met je mee te denken.
Mogen wij je tenslotte een tip geven? Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om je te adviseren op basis van onze expertise, in combinatie met jouw eigen visie en budget. De koffie staat klaar! Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW.