Horeca interieur en inrichting

HORECA INTERIEUR INRICHTING

Wilt u uw horeca interieur inrichting van uw café, restaurant, hotel, kantine of lunchroom veranderen? Dan bent u bij horeca meubilair groothandel Okido aan het goede adres! Dit komt omdat wij een groot assortiment horeca meubilair bestaande uit stoelentafelsbarkrukken en wandbanken hebben. Wij hebben dus ongetwijfeld hetgeen wat u zoekt!

INSPIRATIE VOOR UW HORECA INRICHTING

Okido heeft al veel horecagelegenheden ingericht in verschillende steden én landen. Zo hebben we het kindvriendelijke Monkey Town in Wolvega ingericht. Maar ook de luxueuze beachclub Titus in Kijkduin en het vrolijke Boutiquehotel op Curaçao zijn echte Okido producties. En dit is slechts een greep uit de vele horeca inrichtingen die wij realisderen! Daarom vindt u op onze projecten pagina nog veel meer horeca interieur inspiratie. Laat u verrassen!

ELK JAAR EEN NIEUWE HORECA INRICHTING

Elk jaar komen wij met een nieuwe catalogus met een groot assortiment horeca meubilair. Zo bieden wij u een zeer uitgebreide collectie horeca interieur voor een sfeervolle inrichting van uw horecagelegenheid. Neem eens een kijkje in onze nieuwe indoor catalogus van 2020. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. U kunt bij ons terecht voor alle soorten stijlen. Denk aan:

  • Een sfeervol bruin café
  • Een trendy loungebar
  • Een stijlvol restaurant
  • Een chique hotel
  • Een praktische sportkantine

Okido doet er alles aan om het karakter van uw horeca inrichting te benadrukken. Daarom denken wij actief met u mee en geven wij u advies wanneer u dat wilt. Onze adviseurs zitten voor u klaar!

KOM EENS LANGS BIJ OKIDO

Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om u te adviseren op basis van onze expertise. Wij houden altijd rekening met uw eigen visie en budget. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdagen zijn wij geopend van 09:00 tot 12:00 uur.

MEER INFORMATIE OVER UW HORECA INRICHTING?

Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen op het gebied van horeca inrichting? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar info@okidobv.nl, bel naar 0513 418882 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

AFHAALKORTING IN DECEMBER!

De gehele maand december krijg je bij afhalen 10 euro korting op onze barkruk Weener (walnut en zwart). Zo betaal je slechts €49,95 per kruk (excl. btw)! Kom je langs?

Barkruk Weener walnutBarkruk Weener zwart