Horeca interieur en inrichting

HORECA INTERIEUR INRICHTING

Wilt u uw horeca interieur inrichting van uw café, restaurant, hotel, kantine of lunchroom veranderen? Dan bent u bij horeca meubilair groothandel Okido aan het goede adres! Dit komt omdat wij een groot assortiment horeca meubilair bestaande uit stoelentafelsbarkrukken en wandbanken hebben. Wij hebben dus ongetwijfeld hetgeen wat u zoekt!

INSPIRATIE VOOR UW HORECA INRICHTING

Okido heeft al vele horecagelegenheden in verschillende steden en landen ingericht. Zo zijn bijvoorbeeld niet alleen het kindvriendelijke Monkey Town in Wolvega, maar ook de luxueuze Beachclub Titus in Kijkduin en het vrolijke Boutiquehotel op Curaçao, échte Okido producties. Dit is slechts een greep uit de vele horeca inrichtingen die wij realiseren. U vindt op onze projecten pagina nog veel meer horeca interieur inspiratie. Laat u verrassen!

ELK JAAR EEN NIEUWE HORECA INRICHTING

Elk jaar komen wij met een nieuwe catalogus met een groot assortiment horeca meubilair. Zo bieden wij u een zeer uitgebreide collectie horeca interieur voor een sfeervolle inrichting van uw horecagelegenheid. Neem eens een kijkje in onze indoor catalogus. Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad. Hierdoor lopen wij in Nederland voorop wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering. U kunt bij ons terecht voor alle soorten stijlen. Denk aan:

  • Een sfeervol bruin café
  • Een trendy loungebar
  • Een stijlvol restaurant
  • Een chique hotel
  • Een praktische sportkantine

VOORDELEN VAN HORECA INRICHTING BIJ OKIDO

Kwaliteit

Wij bieden meubilair van professionele kwaliteit. Dit betekent dat het meubilair duurzaam is en lang meegaat. Horeca meubilair wordt intensief gebruikt, dus het is belangrijk dat het meubilair van goede kwaliteit is.

Stijl

Okido heeft een breed assortiment aan meubilair in verschillende stijlen. Zo kunt u uw horecazaak een eigen unieke uitstraling geven. Een stijlvolle inrichting kan klanten aantrekken en een bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming.

Keuze

Bij ons vindt u een groot assortiment aan meubilair, zodat u altijd het juiste meubilair kunt vinden voor uw horecazaak. Of u nu op zoek bent naar horeca tafels, stoelen, banken, parasols horeca of andere accessoires, Okido heeft het.

Prijs

Okido biedt voordelig horeca meubilair. Dit betekent dat u niet te veel hoeft te investeren in uw horeca inrichting.

Wij doen er alles aan om het karakter van uw horeca inrichting te benadrukken. Daarom denken wij actief met u mee en geven wij u advies wanneer u dat wilt. Onze adviseurs staan voor u klaar!

KOM EENS LANGS BIJ OKIDO

Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om u te adviseren op basis van onze expertise. Wij houden altijd rekening met uw eigen visie en budget. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdagen zijn wij geopend van 09:00 tot 12:00 uur.

MEER INFORMATIE OVER UW HORECA INRICHTING?

Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen op het gebied van horeca inrichting? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar info@okidobv.nl, bel naar 0513 418882 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!