Projecten

Horeca interieur en inrichting

Bent u op zoek naar een nieuw horeca interieur of inrichting voor uw café, restaurant, hotel, kantine of lunchroom? Dan bent u bij Okido Project Totaal aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment horeca meubilair. Bestaande uit stoelentafelsbarkrukken, wandbanken en nog veel meer. 

Project Totaal Okido is een horeca meubilair groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Een groot deel van onze collectie leveren wij uit voorraad, waardoor wij in Nederland voorop lopen wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Horeca tips, trends en inspiratie

Project Totaal Okido is dé horeca inrichter. Elk jaar komen wij met een nieuwe catalogus met een groot assortiment horeca meubilair. Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie horeca meubilair voor een sfeervolle inrichting van uw etablissement. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, onze adviseurs inspireren u graag om het karakter van uw zaak te benadrukken.

Breng ook eens een bezoek aan onze 2500 m2 inspiratie showroom in Heerenveen, waar wij rustig de tijd nemen om u te adviseren op basis van onze expertise, in combinatie met uw eigen visie en budget. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur en zaterdags van 09:00 tot 12:00.

Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar info@okidobv.nl, bel naar 0513 418882 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

Menu