Horeca terrasschermen

Terrasschermen zorgen voor minder wind en meer privacy

Terrasschermen zijn ideaal voor je horecagelegenheid. Heb je een terras dat veel in de wind zit, of wil je je terras afschermen zodat je zaak meer beschut zit? Dan is een horeca terrasscherm zeker de investering waard. Okido heeft verschillende schermen, van vaststaand tot mobiel.

Voordelen van terrasschermen

Er zijn meerdere redenen en voordelen waarom je een terrasscherm zou willen kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Meer privacy: met een horecascherm dat het terras scheidt van de rest, heb je geen last van ongewilde pottenkijkers.
  • Minder wind: een scherm houdt de wind tegen, waardoor je nooit meer last hebt van wegvliegende servetjes of etenswaren.
  • Een fijnere zitplek. Een zonnestraaltje voelt op een beschutte plek uit de wind al een stuk warmer aan. Ook tijdens koudere periodes kunnen je gasten daardoor onbezorgd genieten van je terras.
  • Bescherming tegen invloeden uit de natuur, zoals zand en takjes. Dit kan handig zijn als je terras op een open vlakte of aan het strand staat.
  • Meer rust. De schermen zorgen ervoor dat alles wat buiten je terras om gebeurt minder zichtbaar is.
  • Je kunt er ook voor kiezen om de mobiele terrasschermen tussen de tafels in de zetten om meer afstand te creëren tussen de gasten.

Soorten terrasschermen van Okido

Heb je een klein terras waar enkele tafels op passen, of juist een groot terras voor tientallen tafels? De terrasschermen van Okido zijn hierop aangepast. Zo hebben we de formaten klein, middel en groot. Ook kun je kiezen tussen vaste terrasschermen, mobiele horecaschermen en oprolbare schermen voor de horeca. Onze schermen zijn gemaakt van glas, stof, kunststof en metaal. Aan jou de keuze!

Meer voor jouw horecaterras

Naast horeca terrasschermen hebben we ook ander terrasmeubilair. Zo beschermen parasols niet alleen tegen zon, maar ook tegen regen. Maar ook onze barmeubels zijn een aanrader. Wil je liever meubilair voor binnen? Kijk dan eens tussen ons horeca meubilair.

Meer informatie? Neem contact op

Wil je meer weten over onze horeca terrasschermen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, via info@okidobv.nl of via telefoon 0513 418 882. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag.