Houten barkrukken vindt u bij Okido

Houten barkrukken staan prachtig aan hoge tafels of aan de bar van een restaurant of café. Ook geven barkrukken in combinatie met horeca stoelen een dynamisch effect. Uw gasten kunnen dan kiezen om een drankje te doen aan een houten barkruk of om uitgebreider te zitten aan lage stoelen en tafels. Als beide opties aanwezig zijn, kan dat voor gasten een geldige reden zijn om naar uw horecazaak te komen.

Een greep uit ons aanbod aan houten barkrukken

Wij hebben een ruim aanbod aan houten barkrukken en barstoelen van professionele horecakwaliteit. Voor u is dat fijn, want in ons assortiment vindt u altijd iets wat bij uw horeca interieur past. Zo kunt u bij ons de volgende barkrukken vinden:

  • Bruincafé barkrukken
  • Gestoffeerde barstoelen
  • Luxe barkrukken
  • Vintage horeca barkrukken

Combineer diverse stijlen en kleuren

Alle houten barkrukken en barstoelen hebben we in verschillende stijlen: van bruin-caféstijl tot een loungestijl en van klassiek Thonet tot trendy en modern. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Wilt u een bepaalde barkruk stijl, maar past de kleur niet bij uw horecazaak? Bij ons kunt u de stijl matchen met de juiste kleur. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Barkruk met een vintage stijl in het wit
  • Gestoffeerde barkruk in het bruin
  • Een barkruk in koper

U vindt nog veel meer combinaties in ons assortiment.

Meer meubilair voor uw horecagelegenheid

Uiteraard hebben wij nog veel meer meubilair voor uw horecagelegenheid. Zo kunt u uw houten barkrukken makkelijk stijlen met onze bartafels. Ook is de verlichting in uw horecazaak belangrijk om sfeer te creëren.

Wilt u meer informatie over de houten barkrukken? Neem gerust contact met ons op. Of kom eens langs in onze showroom in Heerenveen. Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen!

Bekijk onze houten barkrukken