Kantine meubilair

Het juiste kantine meubilair zorgt voor terugkerende gasten

Kantine meubilair is natuurlijk belangrijk om te hebben in een kantine. Maar dan is het wel verstandig om meubilair te hebben die aansluit op de kantine en de algehele sfeer van het gebouw. Een uitnodigende sfeer zorgt er namelijk voor dat medewerkers, studenten, sporters of bezoekers zich prettig voelen en vaker terugkomen. Daarom hebben wij veel kantine meubilair in ons assortiment, zodat u ongetwijfeld de juiste meubels voor uw kantine kunt vinden.

Een greep uit ons assortiment kantine meubilair

Of u nu een sportkantine, schoolkantine van meubilair wilt voorzien of een complete voetbalkantine wilt inrichten, wij hebben altijd het geschikte kantine meubilair! Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

  • Barkrukken. Van barkrukken met rugleuningen tot barkrukken met alleen een zitting, bij Okido kun je verschillende barkrukken vinden. Tip: mix en match barkrukken, zodat er een aantrekkelijke dynamiek ontstaat.
  • Bartafels. Van hout tot metaal, wij hebben bartafels die perfect passen in uw kantine. U kunt kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige bartafels.
  • Stoelen. Wilt u een stoel van metaal, kunstleder of toch liever hout? U vindt het allemaal in ons aanbod. Ook kunt u kiezen uit een stoel met of zonder armleuning.
  • Tafels. Of u nu een grote kantine tafel wilt waar veel mensen aan kunnen zitten, of liever een kantine tafel voor kleinere groepen wilt, in ons assortiment vindt u verschillende tafels.
  • Verlichting. Naast de kantine meubels kan de verlichting niet worden vergeten. De juiste verlichting zorgt voor een fijne sfeer. We hebben verschillende metalen lampen in ons assortiment.

Kies de meubels in de stijl van uw kantine

Wat uw favoriete stijl of de stijl van uw kantine ook is, bij ons vindt u altijd de stijl en kleur die het beste past. Zo kunt u kantine meubilair uitkiezen in de kleuren en tinten bruin, groen, blauw, zwart, wit, antraciet, grijs, geel en rood.

Heeft of wilt u een kleurrijke kantine? Ga dan voor meubilair in een vrolijk kleurtje. Maar u kunt uw interieur ook basic houden door alleen gebruik te maken van wit en grijs. Heeft u liever een stoere, industriële uitstraling, ga dan voor donkere kleuren zoals zwart en antraciet.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over het kantine meubilair, of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via info@okidobv.nl of via 0513 418 882. Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de barkrukken voor uw terras of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!