Kantine meubilair

Het juiste kantine meubilair zorgt voor terugkerende gasten

Kantine meubilair is natuurlijk belangrijk om te hebben in een kantine. Maar dan is het wel verstandig om meubilair te hebben die aansluit op de kantine en de algehele sfeer van het gebouw. Een uitnodigende sfeer zorgt er namelijk voor dat medewerkers, studenten, sporters of bezoekers zich prettig voelen en vaker terugkomen. Daarom hebben wij veel kantine meubilair in ons assortiment, zodat je ongetwijfeld de juiste meubels voor jouw kantine kunt vinden.

Een greep uit ons assortiment kantine meubilair

Of je nu een sportkantine, schoolkantine van meubilair wilt voorzien of een complete voetbalkantine wilt inrichten, wij hebben altijd het geschikte kantine meubilair! Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

  • Barkrukken. Van barkrukken met rugleuningen tot barkrukken met alleen een zitting, bij Okido kun je verschillende barkrukken vinden. Tip: mix en match barkrukken, zodat er een aantrekkelijke dynamiek ontstaat.
  • Bartafels. Van hout tot metaal, wij hebben bartafels die perfect passen in jouw kantine. Je kunt kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige bartafels.
  • Stoelen. Wil je een stoel van metaal, kunstleder of toch liever hout? Je vindt het allemaal in ons aanbod. Ook kun je kiezen uit een stoel met of zonder armleuning.
  • Tafels. Of je nu een grote kantine tafel wilt waar veel mensen aan kunnen zitten, of liever een kantine tafel voor kleinere groepen wilt, in ons assortiment vind je verschillende tafels.
  • Verlichting. Naast de kantine meubels kan de verlichting niet worden vergeten. De juiste verlichting zorgt voor een fijne sfeer. We hebben verschillende metalen lampen in ons assortiment.

Kies de meubels in de stijl van jouw kantine

Wat jouw favoriete stijl of de stijl van uw kantine ook is, bij ons vind je altijd de stijl en kleur die het beste past. Zo kun je kantine meubilair uitkiezen in de kleuren en tinten bruin, groen, blauw, zwart, wit, antraciet, grijs, geel en rood.

Heb of wil je een kleurrijke kantine? Ga dan voor meubilair in een vrolijk kleurtje. Maar je kunt je interieur ook basic houden door alleen gebruik te maken van wit en grijs. Heb je liever een stoere, industriële uitstraling, ga dan voor donkere kleuren zoals zwart en antraciet.

Heb je vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over het kantine meubilair, of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via info@okidobv.nlof via 0513 418 882. Wij helpen je graag!

Heb je vragen over de barkrukken voor je terras of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contactmet ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!