De complete en sfeervolle bar Sepp

Bar Sepp: voor een minder barre winter

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het assortiment van Okido is natuurlijk zeer uitgebreid en divers. Maar dit najaar kwam er een nieuw product bij ons binnen waar we wel een stuk over móeten schrijven: een complete bar! In deze blog vertellen we vol enthousiasme over onze nieuwe aanwinst.

IMG 8908 1000x750 - De complete en sfeervolle bar Sepp

Deze joekel moest natuurlijk een prominente plaats in onze showroom krijgen, dus er werd direct nagedacht over een nieuwe plek. Onze showroom beslaat tegenwoordig zo’n 2500 vierkante meter, dus je zou denken dat er genoeg ruimte is. Maar omdat onze collectie zo groot is (daar was ‘ie alweer, excuus), zijn die 2500 vierkante meters vrijwel compleet gevuld met meubels. Daarom moesten we een aantal tafels en stoelen slachtofferen, maar uiteindelijk vonden we een mooie plek boven in de showroom.

De bar, genaamd Sepp, werd gestationeerd, er kwamen wat champagneglazen op te staan, maar het voelde toch alsof er iets ontbrak. Toen wisten we het: er moet meer sfeer gecreëerd worden. Daarom hebben we onze vaste doekenleverancier Schokker Producties een groot doek laten bedrukken met een sfeervolle achtergrond en deze laten bevestigen op de muur achter de bar, waardoor je echt het idee krijgt dat je in een bar staat.

IMG 8914 600x450 - De complete en sfeervolle bar Sepp

Om de beleving helemaal compleet te maken, kun je het wandbord op de foto er ook los bij kopen. En het mooie is, dat we ze beide op voorraad hebben! Een complete bar die uit voorraad leverbaar is, hoe vaak hoor je dat nou? Ook een leuke bijkomstigheid: hij wordt als één geheel aangeleverd, je hoeft hem dus niet in elkaar te zetten.

De bar heeft aan de achterkant twee opbergruimtes met deuren, waarin je je flessen en andere essentialia kwijt kunt. Aan de linker en de rechter buitenkant zitten twee gaten die toevallig precies groot genoeg zijn om twee koelkasten in te plaatsen.

Om de bar-beleving af te maken, raden we je aan om een paar mooie barkrukken bij de bar te plaatsen. Inspiratie kun je hier opdoen. Mocht je de bar in het echt willen zien, dan kun je langskomen in onze showroom. Daar kunnen we je ook gelijk tips geven over welke krukken het mooist staan bij deze bar. Gewoon contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. We helpen je graag!

bar 600x600 - De complete en sfeervolle bar Sepp
bar sepp 3 600x600 - De complete en sfeervolle bar Sepp

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.