De hardlopers van Okido

In de loop der jaren hebben we natuurlijk ontelbaar veel meubels verkocht. En ook in meubilairland geldt: you win some, you lose some. Soms sla je de plank mis en koop je een stoel in die niet zo goed verkoopt als je zou willen. Maar het komt ook voor dat je een meubelstuk in de collectie opneemt dat zo lekker aanslaat, dat het jarenlang onderdeel van je assortiment blijft. En vandaag zetten we die hardlopers eens extra in het zonnetje! Een overzicht van onze meest succesvolle items.

Ariane

Met stipt op één: de Ariane serie. In de winter van 2016 dachten we een leuke nieuwe kunststof terrasstoel te hebben gevonden, dus we kochten maar eens een container vol. Eens even kijken hoe het loopt, was de gedachte. Het terrasseizoen begon en de mensen vonden het wel wat. Ze vonden het zo’n leuke stoel, dat drie maanden later de volgende container alweer ingekocht kon worden! Toen werd ook meteen uitgebreid met de krukvariant en de stoel zonder arm. Voilà: de Ariane collectie was geboren en meteen een begrip geworden in de outdoor collectie van Okido. Waren het de vrolijke kleurtjes? Was het het feit dat ze stapelbaar zijn? Of toch het zitcomfort? Waarschijnlijk was het een combinatie van al die zaken, want 7 jaar later is Ariane nog steeds één van onze bestsellers en we verwachten dat dit voorlopig nog wel even zo zal blijven. Trouwens, wist je dat Okido de enige in Nederland is die de olijfgroene Ariane stoelen en barkruk verkoopt?

Barkruk 204G/204H

Dan graag je aandacht voor een barkruk die al meer dan 10 jaar in ons assortiment te vinden is: de 204-serie. Deze barkrukserie schittert in zijn eenvoud en daarom denken we ook dat ‘ie zo succesvol is. De serie bestaat uit de 204G, met een gestoffeerde zitting van kunstleer, en de 204H, met een zitting van hout. Beide eenvoudige krukken, beide zeer betaalbaar en beide enorm populair in ons assortiment barkrukken. We doen ons uiterste best om de prijzen van deze serie zo laag mogelijk te houden en wat ons betreft is dat aardig gelukt in deze tijden vol prijsstijgingen. Tel daarbij op dat ze vrijwel altijd ruimschoots op voorraad zijn en je begrijpt wel waarom onze klanten zo fan zijn van deze krukken!

204 serie - De hardlopers van Okido

Tampa

Tot slot is daar de Tampa-serie. Deze stoelen en krukken zijn nog niet zo heel lang in ons assortiment te vinden – begin 2021 maakten ze hun debuut – maar waren eigenlijk meteen al een succes. Dit kwam door een aantal factoren: de strakke look met het ruitstiksel, de combinatie van de verschillende hippe kleuren microvezel (antraciet, cognac en legergroen), het fantastische zitcomfort en de mogelijkheid om de stoel met de kruk te combineren. Deze meubelserie kopen we in flinke hoeveelheden in, dus ook hier kunnen we de prijzen laag houden. De stoel is zelfs al maandenlang met 10 euro per stuk afgeprijsd! Trends komen en gaan, maar de Tampa is wat ons betreft een tijdloos blijvertje.

3 stoelen tampa - De hardlopers van Okido

Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons gigantische assortiment. Voor binnenmeubilair en terrasmeubilair in allerlei verschillende stijlen ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je inspireren in onze grote showroom, waar we onze collectie hebben uitgestald, of bekijk het gehele assortiment op onze website. De keuze is reuze!

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!