De Okido Outlet: al jarenlang een begrip

De Okido Outlet: al jarenlang een begrip

Naast onze grote showroom in Heerenveen pronkt al sinds 2012 de Okido Outlet. In deze blog gaan we dieper in op het outletconcept, vertellen we hoe de Outlet is ontstaan en brengen we je op de hoogte van een aantal huidige aanbiedingen.

In 2012 voelde heel Nederland (en dus ook de horecaondernemers) de naweeën van de economische crisis, maar de drang om de boel weer op te pakken was niet verdwenen. Er was veel geld verloren en dus had men behoefte aan goedkoop meubilair. Dat leek ons een geschikt moment om de Outlet in het leven te roepen. Er werd een grote hal gebouwd naast onze showroom en hier gingen we tegen een gunstige prijs overgebleven partijen en geretourneerde meubels verkopen. Een fijne bijkomstigheid was dat er op deze manier ruimte werd gemaakt voor het opslaan van nieuwe collecties. Een win-win-win situatie dus!

Horeca meubilair

018cf7a7e244c52b6ca6b9cedd30f35f3bc587a4c0 1024x768 - De Okido Outlet: al jarenlang een begrip

Gedurende de jaren is onze Outlet alleen maar gegroeid en is de omloopsnelheid van de producten steeds hoger geworden. Dat is wat ons betreft een teken dat het outletidee bij onze klanten in de smaak valt. We verwachten dat de groei de komende jaren door blijft zetten en kijken uit naar mooie ontwikkelingen!

Zoals eerder genoemd is het samenstellen van outletpartijen de rode draad van onze Outlet. Dit zijn overgebleven meubels die wij zelf hebben gecombineerd in mooie sets. Een concreet voorbeeld: een massief eikenhouten bartafel die verkeerd besteld of geleverd is en bij de klant waarvoor hij bedoeld was, niet past. In dit soort gevallen wordt de outlet ingeschakeld. Er wordt gekeken of er mooie kunstlederen barkrukken in de outlet staan, deze worden ermee gecombineerd en voilà: een nieuwe partij is geboren. De verkoopprijs wordt berekend (deze valt altijd gunstiger uit dan wanneer je de meubels los koopt) en de set wordt gepresenteerd in de outletshowroom.

Ben je benieuwd geworden naar onze Outlet? Naar welke sets we momenteel in de aanbieding hebben? Kom dan eens langs: ons adres is Uranus 9 in Heerenveen. En als je er toch bent, neem dan ook een kijkje in onze ‘gewone’ showroom, waar onze complete collectie uitgestald staat en je ongetwijfeld je ogen uit zult kijken. We zien je graag verschijnen 🙂 Mocht je het allemaal vanaf je scherm willen bekijken, dan kan dat ook: op de Facebook– en Instagrampagina van de outlet presenteren we met regelmaat nieuwe partijen en gunstige aanbiedingen. Of bekijk de website van onze Outlet. De keuze is reuze!

01427be737ca68570b0afe76b9b1b821c1e4751e2b 1024x768 - De Okido Outlet: al jarenlang een begrip

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.