Het terrasseizoen in aantocht

Hoe je met Okido het maximale uit je horeca terras haalt

Met het terrasseizoen in aantocht, is het tijd om je horeca terras zomerklaar te maken. Okido heeft alles in huis voor jouw terras.

Nu de geluiden van een heropening van de terrassen steeds luider worden, begint het bij veel mensen meer en meer te kriebelen. Dit blijft bij Okido ook zeker niet onopgemerkt: de vraag naar terrasmeubilair wordt met de dag groter. Daarom staan we met man en macht klaar om in deze behoefte te voorzien: een groot deel van onze terrascollectie hebben wij alweer in onze flinke opslaghallen opgestapeld en de rest komt mondjesmaat binnendruppelen. Wij zijn er klaar voor!

Horeca trends

Al in de zomer van 2020 begonnen we met nadenken over het terrasseizoen van dit jaar. Wat worden de nieuwe trends? Wat gaan de mensen dit jaar leuk vinden? Allemaal vragen waar onze inkoopafdeling zich over moet buigen, elk jaar weer. Want natuurlijk zijn er bepaalde aspecten van het terras die lang hetzelfde blijven (zwarte tafelonderstellen met een houtkleurig tafelblad bijvoorbeeld), maar terrastrends blijven zich continu ontwikkelen en de focus ligt vaak net iets anders dan in het jaar ervoor.

Om goed voorbereid het terrasseizoen in te gaan, heeft Okido een breed assortiment aan outdoor-artikelen zoals horeca parasols, terras- en loungemeubels en bartafels.

Populaire stoelen

Dit jaar hebben we een aantal nieuwe stoelen aan ons assortiment toegevoegd: de Wenen en de Linz stoelen. We zijn er heilig van overtuigd dat dit de hardlopers van onze collectie gaan worden. Ze onderscheiden zich namelijk van de rest door hun opvallende webbing afwerking. Deze schoonheden geven je terras een authentieke bistro-uitstraling en laten zich uitstekend met elkaar combineren. De Wenen is zelfs als barkruk verkrijgbaar, dus je kunt op je terras ook met hoogteverschillen werken. Zo wordt je terras één groot feest!

0156a1fb801382346329e9b205649470544cde992a e1614688950779 1024x779 - Het terrasseizoen in aantocht

Populaire tafelbladen

Zoals elk jaar hebben we de populairste tafelbladen en onderstellen uit onze collectie weer ruimschoots op voorraad. Op deze manier kunnen we vasthouden aan onze snelle levertijden en lage prijzen: een enorme succesformule, zo bleek de afgelopen jaren. Vooral de terrastafelbladen van Topalit doen het altijd goed en daarom hebben we deze groter dan ooit ingeslagen. Genoeg mogelijkheden om je terras de uitstraling te geven die jij wil!

Wij zijn, zoals je hebt gelezen, helemaal klaar voor het terrasseizoen en we hopen dat jullie er net zo in staan. We wensen jullie allemaal veel plezier: laten we er een mooie lente en zomer van maken!

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!