Horeca verlichting in de naderende duisternis

Inspiratie voor sfeervolle verlichting in de naderende duisternis

De dagen worden korter, de r zit in de maand, de wintertijd gaat in: we stevenen af op de winter en daarmee donkere tijden. Bij Okido zijn we graag jouw licht in het donker, zeker nu ons aanbod van lampen dit najaar flink is uitgebreid. In deze blog bespreken we het nut van goed gekozen verlichting en lichten we onze favorieten kort toe.

Behoefte aan warmte

De herfst- en wintermaanden worden veelal gekenmerkt door het vele binnen zitten en het bij de verwarming dan wel open haard hangen. Waar buiten de regen valt en de wind raast, wil je binnen juist een gevoel van warmte creëren. Het kiezen van goede sfeerverlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze! Natuurlijk doen we dat uitgebreid in onze showroom, maar hieronder lichten we al een tipje van de sluier voor je op.

Een gouwe ouwe

Als eerste is daar de Wandlamp Seal. Het ontwerp van deze klassieker is gebaseerd op oude scheepvaartlampen. Deze eyecatcher zal elke muur opfleuren, maar komt helemaal tot leven in een industrieel interieur. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: burned metaal en zwart. Deze industriële lamp geeft de ruimte echt een karakter door de robuuste details en de afwerking.

wandlamp seal zwart - Horeca verlichting in de naderende duisternis
industriele hanglamp drop 250x250 - Horeca verlichting in de naderende duisternis
industriele wandlamp drop 250x250 - Horeca verlichting in de naderende duisternis

Als twee druppels water

De volgende nieuwe toevoeging aan ons assortiment is de lamp Drop. Het mooie aan deze lamp is dat hij als wandlamp en als hanglamp verkrijgbaar is! Wij zeggen dus: combineren maar! Het gebruik van mangohout geeft deze lampen een karakteristiek uiterlijk en de druppelvormige kap maakt het design helemaal af.

The bigger, the better

Onze favoriet is de hanglamp Fuse: een grote industriële hanglamp met een prachtige open kap. Deze joekel hangt aan een stevige ketting met een mooie katrol. Hij komt het best tot zijn recht boven een grote tafel met mooie stoelen: zo creëer je een prachtig geheel waar jij of je gast met plezier plaats zal nemen. Industriële lampen van dit formaat doen meer dan alleen licht geven: ze maken een interieur compleet en geven net dat beetje extra uitstraling aan je inrichting.

industriele hanglamp fuse 250x250 - Horeca verlichting in de naderende duisternis

Praktische zaken

Alle lampen die we hier besproken hebben, worden exclusief lichtbron verkocht. Vraag je je af welke fitting je moet hebben? E27 is het antwoord! Dat geldt trouwens voor al onze nieuwe lampen. Mocht je in de war raken, dan hebben we alsnog bij elke lamp apart vermeld welke fitting de desbetreffende lamp heeft. Het overzicht van de complete collectie aan verlichting vind je hier. Kijk eens rond, beeld je in hoe ze er bij jou in de ruimte uit zullen zien en vraag als het nodig is naar advies: zo neem je contact met ons op. Zoals we al zeiden: we helpen je graag bij het creëren van een lekker warm sfeertje.

144A1297 1024x682 - Horeca verlichting in de naderende duisternis

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.