Is buiten het nieuwe binnen?

Het terrasseizoen is in aantocht – en Okido is erbij!

De tijd waarin we leven wordt natuurlijk enigszins gekenmerkt door beperkingen. Maar in beperkingen denken past niet bij Okido. Wij kijken graag naar wat er wél kan. Daarom zijn wij al een tijdje bezig met het terrasseizoen van 2021, ook al is het buiten nog steenkoud. Wat de horeca betreft is er in de buitenlucht veel meer mogelijk dan binnen, zo bleek vorig jaar. Wij verwachten dat dat dit jaar niet veel anders zal zijn. In deze blog behandelen we het buitenseizoen en vertellen we hoe Okido een bijdrage levert aan het realiseren van het ideale horeca terras.

Toen vorig jaar in juni de terrassen openden, was de aanloop natuurlijk enorm. Horecaondernemers moesten verscheidene maatregelen nemen om hun terrassen op een verantwoorde manier draaiende te houden. Omdat we dit jaar een vergelijkbaar scenario verwachten, hebben we ons terrassassortiment uitgebreid met allerlei artikelen die de veiligheid van klanten op je terras waarborgen.

Terrasoverkapping

Onze terrasoverkappingen bieden beschutting en zijn dus ideaal dus om je terras uit te breiden. De overkappingen (wit of zwart) zijn gemaakt van stevig polyester en bieden uitstekend weerstand tegen de weersomstandigheden. Ze zijn gemakkelijk te monteren en geven je extra mogelijkheden wat betreft het inrichten van je terras. Hier bekijk je het overzicht van al onze terrasoverkappingen in verschillende vormen en afmetingen!

terrasoverkappingen - Is buiten het nieuwe binnen?

Horeca terrasschermen

Natuurlijk ontkom je niet aan het coronaproof maken van je horeca terras. De welbekende terrasschermen zie je steeds vaker terug: ze bieden namelijk een uitstekende oplossing om op je terras, dat vaak in ruimte beperkt is, zoveel mogelijk gasten te kunnen ontvangen. We hebben een mobiele variant op wielen, die je dus overal naartoe kunt rollen en een variant die je met grondvoeten op de grond zet (stevigheid gegarandeerd!). Deze laatste variant is er in drie maten: klein, medium en groot. Wanneer je ze combineert met de juiste koppelvoeten, kun je je hele terras beschutten en optimaal gebruik maken van de ruimte!

IMG 2579 - Is buiten het nieuwe binnen?

Naast deze nieuwe toevoegingen aan ons assortiment houden we natuurlijk ook gewoon vast aan onze bestaande terrascollectie. Parasols met bijbehorende parasolvoeten, stoelen, tafels en andere accessoires: we hebben het allemaal. Kortom, we hebben genoeg opties om ervoor te zorgen dat jouw terras de komende tijd volop benut kan worden. Wij kijken in ieder geval uit naar de warmere en mooiere dagen, jij ook?

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.