Loungebanken geven nog meer gezelligheid en sfeer aan jouw horeca interieur

Loungebanken geven nog meer gezelligheid en sfeer aan jouw horeca interieur

Na een lange en drukke werkdag neerploffen in een heerlijke loungebank of andere horeca bank. Jij, als horecaondernemer, snakt vast wel eens naar dit moment. Even op adem komen, ontspannen of fijn wegdromen. Dat slaagt natuurlijk altijd, want jij hebt hem waarschijnlijk zelf uitgekozen. Jouw zitbank is comfortabel, fantastisch en past perfect in de woonkamer.

Maar ook voor jouw restaurant zou je er meerdere moeten aanschaffen. Dit is zeker geen grap! Horeca banken zijn dé sfeermakers in iedere eetruimte. En Okido weet welke jij zoekt!

Comfortabele horeca banken: daar blijft elke gast op zitten (of liggen)

Horeca banken zijn een welkome aanvulling op het interieur van jouw café, bar of restaurant. Ze zorgen voor een unieke en extra gezellige uitstraling van je horecagelegenheid, waar mensen het warme gevoel van thuiszijn ervaren. En zitten (of liggen) ze dan ook nog eens net zo comfortabel? Dan ben jij zéker niet de enige die na werktijd moeilijk van die bank af komt! Gasten blijven plakken en dat betekent meer bestellingen en extra omzet voor jouw horecazaak. Dat wil jij toch ook?

Verschillende soorten banken voor de horeca

  • Horeca wandbank

Horeca wandbanken zijn gemaakt om op te vallen in jouw horeca interieur. De naam verklapt het al: ze staan perfect tegen muren, wanden en tussenschotten. Je kunt ze herkennen aan de hoge rug, waarmee ze duidelijk willen pronken zoals een pauw met uitgevouwen veren. Daarmee zijn deze horeca banken ook een fijne opvulling voor een groot stuk kale muur. Als jij wilt dat jouw gasten zich gewaardeerd en bijzonder voelen, dan is de Wandbank Love van Okido precies wat je zoekt. Het gestoffeerde velvet geeft de bank een prachtige, luxe uitstraling.

  • Horeca dinerbank

Genieten van een compleet driegangendiner kan tegenwoordig ook in restaurants en cafés gewoon vanaf de bank. Okido heeft meerdere halve cirkelvormige dinerbanken, ideaal om te combineren met een stijlvolle ronde horeca tafel. Het grote voordeel van deze dinerbanken is dat je als horecaondernemer veel mensen aan één tafel kunt laten zitten. Neem bijvoorbeeld de vintage Dinerbank Theo gemaakt om elke horecaruimte sfeervol aan te kleden. Ook perfect voor als jouw horeca inrichting iets te veel onbenutte ruimtes heeft.

  • Horeca barbank

Het traditionele beeld van een bar is dat mensen er op horeca barkrukken  zitten. Ook daar kan Okido jou aan helpen. Wij hebben eigentijdse barkrukken, met en zonder rugleuning. Maar wil jij jouw gasten echt verrassen? En jouw horeca interieur een extra boost geven? Wissel dan eens af en zet tussen de krukken ook een aantal barbanken neer. Zo geeft Barbank Hugo van Okido een strakke uitstraling aan jouw horecabar en -interieur met zijn kunstleder zitting en rugsteun.

  • Horeca loungebank

Okido’s nette loungebanken zorgen voor een huiselijk gevoel in iedere horecaruimte. Jij zou ze dus ook stuk voor stuk in je eigen huiskamer kunnen zetten. Een comfortabele loungebank maakt het wachten op een bestelling bij de take-away net even iets fijner. Ook in speciaal daarvoor ingerichte loungeruimtes zijn deze horeca banken de perfecte aankleding van het interieur. Kies bijvoorbeeld de Loungebank Cambridge voor als je op zoek bent naar een klassieke en chique horecastijl en een comfortabele kunstlederen zitting.

hugo box mooi 250x250 - Loungebanken geven nog meer gezelligheid en sfeer aan jouw horeca interieur
Bank Theo 2 250x250 - Loungebanken geven nog meer gezelligheid en sfeer aan jouw horeca interieur
Torino Amsterdam 1 1 250x250 - Loungebanken geven nog meer gezelligheid en sfeer aan jouw horeca interieur

Praktische zaken

Iedere bank passend bij jouw horeca inrichting

Bij Okido vind jij altijd horeca banken die met het interieur van jouw zaak matchen. Daar durven wij zo stellig in te zijn, omdat werkelijk alles mogelijk is. Zit jouw gedroomde model ertussen, maar is deze net iets te groot? Geen probleem. Okido maakt jouw horeca bankstel ook graag op maat. Toch liever een andere kleur? Wij regelen het. En zelfs als je een andere stoffering wilt, ben je bij Okido aan het juiste adres. Met een relatief kleine aanpassing is iedere bank klaar om in jouw horeca interieur te stralen.

Onze horeca banken staan garant voor kwaliteit en hoogwaardig zitcomfort. Vind jij het lastig om een keuze te maken uit ons ruime aanbod? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Maar daarvoor hebben wij onze interieuradviseurs. Zij voorzien jou graag van gratis en deskundig advies voor een bank die perfect bij jouw horeca inrichting aansluit. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs in Heerenveen.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!