Okido betreedt het veld

De sponsoractiviteiten van Okido

Bij Okido zijn we continu bezig om onszelf breder in de markt te zetten en om naamsbekendheid te creëren, of het nu om lokaal, regionaal, nationaal of zelfs internationaal niveau gaat. In deze blog vertellen we waar we ons de afgelopen maanden zoal mee bezig hebben gehouden en geven we een inkijkje in de manier waarop wij invulling geven aan het uitbreiden van de naam en het merk Okido.

Een paar weken geleden, op 20 december 2020, beleefde Okido zijn officiële debuut op nationale televisie: onze advertentie was te zien op de led-boarding in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, tijdens de voetbalwedstrijd SC Heerenveen – Heracles. In de maanden daarvoor hebben we met een vertegenwoordiger van SC Heerenveen een aantal gesprekken gevoerd, die ons erg goed zijn bevallen. Het resultaat van deze gesprekken is een advertentie op de led-boarding rondom het veld, die tijdens thuiswedstrijden van Heerenveen getoond worden én een advertentie op het grote billboard dat naast het stadion en langs de snelweg A32 staat. Deze advertentie is al een aantal weken zichtbaar, misschien heb je hem zelfs al eens gezien!

billboard okido - Okido betreedt het veld

De advertenties hebben we gemaakt in samenwerking met Studio Plakband uit Groningen. De samenwerking met deze studio is begonnen met een advertentie voor in een vakblad, die ze voor ons hebben gemaakt. Hun stijl sprak ons meteen aan en we besloten dat we de samenwerking wilden gaan uitbreiden. Daar kwam dus eerst een advertentie voor op het billboard langs de snelweg uit voort en daarna hebben ze ons ook voorzien van een flitsende advertentie van 15 seconden voor op de led-boarding rondom het veld. Dit is zeker niet het einde van deze samenwerking, maar wat ze nog allemaal voor ons gaan maken, zeggen we nog even niet 😉

Aangezien veel van onze medewerkers uit de omgeving van Heerenveen komen en vaak naar wedstrijden van de club kijken, was de keuze voor SC Heerenveen een logische. Daarnaast zijn wij ons er de afgelopen tijd bewust van geworden, dat onze lokale en regionale naamsbekendheid nog wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit lijkt ons de ideale manier om dat voor elkaar te krijgen!

Denk je nu “hè jammer, dat heb ik gemist”? Geen reden tot paniek! De advertentie op de led-boarding komt nog een aantal wedstrijden voorbij. Hij is nog te zien tijdens de volgende wedstrijden:

– SC Heerenveen – Vitesse op 6 februari 2021
– SC Heerenveen – ADO Den Haag op 7 maart 2021
– SC Heerenveen – FC Twente op 21 maart 2021
– SC Heerenveen – FC Utrecht op 9 mei 2021
– SC Heerenveen – Sparta Rotterdam op 16 mei 2021

De grote advertentie op het billboard naast de A32 staat ook nog wel een aantal weken te shinen. Houd dus je ogen maar open als je langs het stadion rijdt!

sch 1024x662 - Okido betreedt het veld

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!