Okido blijft in beweging

Een groeiend aanbod meubilair

Ondanks deze tijden, waarin alles redelijk stil komt te staan, blijven we bij Okido niet stil zitten. We zijn druk bezig met de voorbereiding op de tijd waarin alles weer normaal is, waarin we met zijn allen gewoon uit eten kunnen en het terras op kunnen zoeken. Dit is voor ons zeker van belang, omdat wij natuurlijk een faciliterende rol spelen voor met name de horeca: men zit op onze stoelen en krukken en eet van borden die op onze tafels staan. In deze blog volgt een overzicht van artikelen die we onlangs aan onze collectie hebben toegevoegd.

IMG 3893 300x225 - Okido blijft in beweging

Als eerste is daar de armstoel Malaga. Deze stoel is bekleed met een velvet stoffering en zit heerlijk. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en bruin en het geruite patroon op de rug geeft hem net dat beetje extra. Deze armstoel past uitstekend in een restaurant, maar kan ook zo in een vergaderzaal worden neergezet. Zowel de zwarte als de bruine variant hebben we ruimschoots op voorraad, dus als je ze bestelt, heb je ze snel in huis!

We gaan verder met de hanglamp Twist XL. Deze grote lamp met een doorsnee van 60 cm is pas een paar dagen geleden in ons assortiment opgenomen, maar we zijn nu al helemaal verkocht. Deze lamp is van vlasdraad gemaakt, hetgeen zorgt voor een spectaculair lichteffect. Omdat de Twist een neutrale kleur heeft, kan hij zeer gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren en stoffen; hij komt in vrijwel elk interieur goed tot zijn recht. Bekijk de hanglamp Twist XL hier.

IMG 4662 300x225 - Okido blijft in beweging
IMG 9864 scaled e1608543002349 300x204 - Okido blijft in beweging

Tot slot presenteren we met gepaste trots onze allernieuwste aanwinst: de stoel Lia. Deze stoel heeft een mooie velvet stoffering en je kunt kiezen uit meer dan 35 kleuren! De stoel wordt afgemaakt door een stabiel metalen frame met een zwarte coating. En nu komt het leuke: op aanvraag kunnen wij de stoel Lia met een goudkleurig frame leveren! Wat extra luxe is natuurlijk nooit verkeerd, dat weten wij als geen ander. Haal die luxe in huis door deze stoel aan te schaffen.

Kortom, bij Okido blijven we aardig in beweging, wat er ook gebeurt. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuwe toevoegingen aan ons assortiment en ander nieuws. Tot de volgende!

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.