Okido BV op sociale media: een stijgende lijn

In deze tijden is het voor bedrijven natuurlijk van groot belang om online actief te zijn. Je hebt niet alleen een goede website nodig, je moet jezelf ook op de kaart zetten op sociale media. Bedrijven zijn niet meer weg te denken van Facebook, LinkedIn en Instagram. Dat geldt ook voor Okido. In deze blog zetten we onze sociale mediakanalen en -activiteiten voor je op een rijtje.

Facebook

Het sociale netwerk dat we bij Okido het meest intensief gebruiken, is Facebook. Facebook gebruiken we al jaren en we hebben inmiddels een flinke schare aan volgers opgebouwd: in totaal volgen bijna 2.500 mensen de pagina’s van Okido. Met afstand onze grootste pagina is Project Totaal Okido, met meer dan 2.000 volgers. Dit is onze hoofdpagina, waarop we alles delen wat nieuw is binnen Okido. Hier komen foto’s voorbij van projecten waar we aan meegewerkt hebben, nieuwe producten, de wekelijkse Okido blog en allerlei andere nieuwigheden waarvan we denken (en vooral hopen) dat onze volgers ze interessant vinden. Onze andere Facebookpagina is Okido Outlet, waar we, zoals je misschien al verwacht had, onze outletpartijen aanprijzen en mooie kortingen meedelen.

Instagram

Een ander belangrijk medium, dat we recentelijk herontdekt hebben, is Instagram (of Insta voor de jongeren onder ons). Ook op Instagram hebben we twee accounts, die hetzelfde zijn verdeeld als op Facebook: één voor Project Totaal Okido en één voor de Outlet. De Instagramaccounts zijn meer gefocust op ons portfolio: ze laten zien wat we kunnen en tonen aan dat ons meubilair prachtig staat in je interieur. De outletpagina laat ook vaak outletproducten in een setting zien. Die foto’s worden gemaakt in de outlet zelf: hier hebben we mooie partijen voor je samengesteld, die tentoon worden gesteld op ons Instagramaccount.

LinkedIn

De nieuwste toevoeging aan ons sociale media-assortiment is onze LinkedIn-pagina. Deze is pas een aantal weken in bedrijf, maar we zijn van plan hier flink actief op te zijn. Wederom is dit een mooi medium om geslaagde projecten te delen en bijvoorbeeld vacatures op te plaatsen, wanneer we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

De lijst der lijsten

Misschien heb je het al gemerkt: de afgelopen maanden zijn we bij Okido steeds actiever geworden wat onze sociale media betreft en deze lijn zullen we de komende tijd doortrekken. We nodigen je uit om deze groei samen met ons mee te maken en ons op de verschillende netwerken te volgen, als je dat nog niet deed natuurlijk. Hieronder vind je een lijst van al onze sociale media-accounts!

fb 300x284 - Okido BV op sociale media: een stijgende lijn  Project Totaal Okido
fb 300x284 - Okido BV op sociale media: een stijgende lijn  Okido Outlet

insta 300x285 - Okido BV op sociale media: een stijgende lijn  projecttotaalokido
insta 300x285 - Okido BV op sociale media: een stijgende lijn  okidooutlet

linkedin 300x300 - Okido BV op sociale media: een stijgende lijn  Project Totaal Okido

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!