Okido draagt bij aan je vakantiegevoel

Okido en de recreatiesector

Als je nu uit het raam kijkt zou je het misschien niet zeggen, maar Nederland is een uitstekend vakantieland. Ons land beschikt over talrijke natuurgebieden, prachtige vakantieparken en oneindig veel wandel- en fietspaden. En aangezien binnenlandse vakanties dit jaar hoogstwaarschijnlijk nog de boventoon zullen voeren, leek het ons een uitmuntend idee om een blog te wijden aan recreëren in Nederland (en uiteraard hoe Okido daar een steentje aan bijdraagt).

Natuurlijk is het vervelend als je die verre reis niet kunt maken, maar op vakantie gaan in Nederland is absoluut geen straf. Met name de vakantieparken, die vaak in rustige natuurgebieden gelegen zijn, zijn vaak een uitstekende gelegenheid om er heerlijk tussenuit te gaan. En omdat het weer nog wel eens tegen wil zitten in dit land, is het vooral het comfort van je accommodatie van belang. De kans is namelijk groot dat je daar aardig wat tijd doorbrengt.

Bij Okido dragen we graag bij aan dit comfort, zowel binnen als buiten. Mocht het weer onverhoopt toch meezitten, dan is het terras een aangename plek om van de zon te genieten, in comfortabele stoelen die ook nog een fijne sfeer uitstralen. Ideaal hiervoor zijn onze verschillende terrasstoelen van wicker, die het terras van je huisje een echte Bohemian uitstraling geven.

Het interieur van de accommodatie is natuurlijk van levensbelang: hier spendeer je veel tijd en als het buiten niet meezit, wil je binnen juist een warme sfeer creëren om één en ander te compenseren. Hiervoor leent ons luxe binnenmeubilair zich perfect: vooral de stoelen, krukken en banken met een velvet bekleding dragen hieraan bij. Verwarming aan, een sfeervolle lamp erbij, een goed boek en een wijntje: een ideale avond als je het ons vraagt.

Zo zie je maar weer: bij Okido richten we niet alleen restaurants in, ook steken we graag tijd en moeite in het creëren van vakantieaccommodaties. We zijn van alle markten thuis!

Woest Callantsoog1 - Okido draagt bij aan je vakantiegevoel

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!