Okido op de Recreatie Vakbeurs

Recreatie Vakbeurs 2021

Van 16 tot en met 18 november stonden wij met twee mooie stands op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. In deze blog lees je hoe de voorbereiding ging, hoe wij deze beursdagen beleefd hebben en wat het ons heeft opgeleverd.

Het was wel weer even geleden, zo’n beurs. De laatste die we als exposant hebben bijgewoond, was HorecaEvenTT in februari 2020, vlak voordat de coronamaatregelen ervoor zorgden dat dergelijke evenementen geen doorgang meer konden vinden. Dik anderhalf jaar hebben we er dus op moeten wachten, maar toen we met de voorbereidingen begonnen, voelde het direct weer als vanouds. Maanden van tevoren hadden we al contact met onze vaste standbouwers van Schokker Producties over het ontwerp van onze stands. We wisten al dat we twee stands wilden hebben: eentje waarin het binnenmeubilair in een setting tentoongesteld moest worden en eentje voor het terrasmeubilair.

Omdat het om een recreatiebeurs ging, wilden we het echte recreatiegevoel terug laten komen in onze stands. Dit hebben we gedaan door samen met onze standbouwer een vakantiehuisje te ontwerpen met daarin een zithoek, een eettafel met geschikte stoelen en diverse kasten. Het complete plaatje dus. De stand met terrasmeubilair moest een mooie weergave van ons gevarieerde buitenassortiment worden, met alle klassiekers zoals de Lizzy, Sanna en Madrid stoelen, maar ook met een opvallende oranje parasol die uitgestald stond boven onze Ariane stoelen. Als je het ons vraagt, zijn de stands prachtig geworden! Hartelijk dank aan Schokker producties voor het vakwerk dat ze geleverd hebben.

beurs mail 1024x455 - Okido op de Recreatie Vakbeurs

De drie beursdagen hebben wij als zeer positief ervaren. Je voelde dat men lang gewacht had op deze beurs, want het enthousiasme spatte van zowel de bezoekers als de exposanten af. Dit enthousiasme kwam ook naar voren in de gesprekken die we met de bezoekers van onze stands hebben gevoerd; alle ontmoetingen waren positief, net als de reacties op onze stands. Hartelijk dank daarvoor!

Meer dan 100 bezoekers hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in ons bedrijf, hetgeen ons al een aantal leuke relaties heeft opgeleverd. We kijken ernaar uit om samen met deze bedrijven prachtige inrichtingen tot stand te brengen, zowel voor binnen als voor buiten.

Al met al hebben wij de Recreatie Vakbeurs 2021 als zeer positief ervaren en heeft elke minuut en elke euro die wij erin geïnvesteerd hebben zich dubbel en dwars uitbetaald. Wij zijn er in ieder geval volgend jaar weer bij en hopen dat het dan weer zo’n succes wordt!

Beurs 1024x768 - Okido op de Recreatie Vakbeurs

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!