SC Heerenveen en Okido: een sterk Fries partnerschap

Okido: trotse sponsor van SC Heerenveen

In deze blog bespreken we een leuk onderwerp: het sponsorschap van Okido bij SC Heerenveen. We hebben er al eens eerder een blog aan gewijd, maar we konden het niet laten om er nog eentje te schrijven. Er is namelijk nogal wat veranderd! In deze blog lees je er alles over.

Want waar de samenwerking een jaar of twee geleden begon met een paar Okido-advertenties in en om het stadion, zijn de banden tussen de voetbalclub en ons bedrijf inmiddels behoorlijk uitgebreid. Wat de sponsoring betreft: dat doen we nog steeds en onze reclame wordt nog steeds getoond op de ledboarding tijdens de thuiswedstrijden. Maar alleen bij reclame maken is het niet gebleven.

SC Heerenveen speelt zijn thuiswedstrijden namelijk in het Abe Lenstra Stadion, dat aan meer dan 27.000 mensen onderdak biedt. Een deel van die mensen neemt plaats in skyboxen, waar ze in alle comfort naar de wedstrijd kunnen kijken. En dat is waar wij inspringen! Omdat wij een zeer variërend aanbod aan meubilair hebben, werd ons vorig jaar gevraagd om één van de skyboxen in het stadion in te richten. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen.

Van het één kwam het ander, en voordat we het wisten, stond ons meubilair te stralen in onder andere de nieuw ingerichte perszaal en de personeelskantine. Deze zijn inmiddels beide in gebruik en het aantal skyboxen dat voorzien is van Okido meubilair is ook behoorlijk toegenomen. Verder lopen er nog plannen voor een aantal skyboxen en misschien nog wel meer, maar dat houden we nog even geheim.

FPH4529 scaled - SC Heerenveen en Okido: een sterk Fries partnerschap
0178faa1c241b41e3cad6cbd3befab4d7257d6978f e1666084122713 300x253 - SC Heerenveen en Okido: een sterk Fries partnerschap

Als kers op de taart werden we onlangs door SC Heerenveen uitgenodigd om naar het stadion te komen voor het officiële ‘tekenmoment’. We werden zeer gastvrij onthaald met koffie en gebak (met ons logo erop!) en vervolgens werd er op verschillende plaatsen geposeerd door een deel van ons team, met als resultaat een aantal leuke foto’s, een goed verhaal en een geslaagde ochtend voor de mannen.

We zijn nog steeds erg te spreken over de relatie met SC Heerenveen en hopen lang samen te blijven werken. Op naar een mooie toekomst waarin we elkaar verder helpen!

FPH4512 1024x641 - SC Heerenveen en Okido: een sterk Fries partnerschap

Het volledige artikel op de website van SC Heerenveen vind je hier. Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

Paasactie!

Bouclé stoelen

Bestel vóór het Paasweekend minimaal 12 van deze comfortabele bouclé stoelen en krijg een matchende tas met bouclé stoffering cadeau!