Sfeervol inklapbaar meubilair voor horecazaken

Als je regelmatig een evenement organiseert, zoals conferenties, beurzen of (trouw)feesten, is het belangrijk om meubilair te hebben dat gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Klaptafels en klapstoelen zijn in zo’n geval onmisbaar. Hoe creëer je een sfeervolle ambiance met klap- en vouwmeubilair? 

Klaptafels en klapstoelen zijn bij uitstek geschikt voor horecazaken die regelmatig evenementen organiseren. Denk hierbij aan (conferentie)zalen, beurshallen, trouwlocaties en (vergader)zalen in hotels. Inklapbare of vouwbare meubelstukken zijn gemakkelijk verplaatsbaar, lichtgewicht en toch stevig, wat ze ideaal maakt voor tijdelijk gebruik. Of je nou extra zitplaatsen wilt creëren tijdens drukke periodes of snel ruimte vrij wilt maken voor een dansvloer tijdens een feest: klapmeubilair laat zich moeiteloos aanpassen aan de situatie. 

De voordelen van klaptafels horeca 

Het gebruik van klaptafels en klapstoelen in de horeca biedt verschillende voordelen. Ten eerste is er mobiliteit. Dankzij hun lichte gewicht en inklapbare ontwerp zijn klaptafels en klapstoelen eenvoudig te verplaatsen en te vervoeren, wat vooral handig is bij het opzetten en afbreken van evenementen. Daarnaast zorgen ze voor een aanzienlijke ruimtebesparing in de opslag, wat gunstig is voor bedrijven die efficiënt met hun ruimte willen of moeten omgaan. 

Klapmeubilair is beschikbaar in diverse varianten, zoals staande en zittende versies. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan verschillende gelegenheden, zoals vergaderingen, presentaties of sociale evenementen. De flexibiliteit in het gebruik maakt ze veelzijdig inzetbaar. 

Aanschaf klapstoelen horeca 

Bij de aanschaf van klaptafels en klapstoelen is het belangrijk om te letten op stevigheid, duurzaamheid, veiligheid en comfort. Kwalitatief hoogwaardig klapmeubilair is gemaakt van duurzame materialen en voldoet aan veiligheidsnormen om blessures en ongelukken te voorkomen. Het inklap- en uitklapmechanisme moet soepel werken voor optimaal gebruiksgemak en om beschadigingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Statafels om in te klappen 

Een klapbare statafel is een veelzijdig meubelstuk dat in verschillende situaties handig kan zijn. Bij evenementen en feesten biedt het extra sta-ruimte voor gasten om hun drankjes neer te zetten of om rond te staan tijdens sociale gelegenheden. In horecazaken, zoals bars en cafés, kan een klapbare statafel worden gebruikt om extra tafelruimte te creëren, zowel binnen als op het terras.  

Bij zakelijke bijeenkomsten of presentaties kunnen klapbare statafels dienen als extra werkruimte voor documenten, laptops of presentatiematerialen. Ook bij cateringevenementen zijn deze tafels handig; gasten kunnen borden en drankjes neerzetten en ze kunnen dienen als extra oppervlak voor het presenteren van eten bij buffetten. Klapbare statafels zijn bovendien geschikt voor buitengebruik. Ze kunnen worden gebruikt op terrassen, in tuinen of bij barbecues.

Sfeer creëren met tijdelijk meubilair 

Hoewel klaptafels en klapstoelen in de eerste plaats functioneel zijn, betekent dit niet dat ze niet kunnen bijdragen aan de sfeer van jouw horecazaak. Kies voor klapmeubilair met een stijlvol design. Organiseer je veel bruiloften of trouwfeesten? Dan zijn witte, houten klapstoelen erg handig. Heb je meer vergaderingen of conferenties? Daar passen zwarte stoelen weer beter bij.  

Qua klaptafels is er niet veel keuze in kleur en materiaal, omdat je te maken hebt met het vouwmechanisme. Door deze tafels aan te kleden met een zogenaamde rok (tafelkleed) en bijpassende decoraties zoals bloemstukken en sfeerverlichting, is het alsnog eenvoudig om een gezellige en uitnodigende ambiance neer te zetten. 

Opslag en vervoer van klapmeubilair 

Het feest of de bijeenkomst is voorbij en het meubilair moet weer in de opslag. Hoe doe je dat het slimst? Om de mobiliteit van klapmeubilair te optimaliseren, worden transportkarren aanbevolen. Deze karren maken het vervoer van de meubels gemakkelijk en kunnen ook dienen als opslagplaats wanneer de meubels niet in gebruik zijn. Het gebruik van transportkarren vermindert niet alleen de fysieke belasting voor de medewerkers, maar zorgt er ook voor dat de meubels veilig worden opgeslagen en beschermd tegen beschadigingen. 

Sfeervolle klaptafels en klapstoelen bij Okido 

Klaptafels en klapstoelen bieden horecaondernemers de mogelijkheid om snel en eenvoudig ruimtes in te richten en aan te passen aan verschillende behoeften en gelegenheden. De inklapbare stoelen en tafels zijn er als sta-versies en zit-versies: voor iedere gelegenheid zit de juiste variant erbij in het assortiment van Okido! 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!