Tafels van Okido: van alle markten thuis

Bij Okido leveren we natuurlijk het liefst complete inrichtingen: onze naam Project Totaal Okido dragen we niet voor niets. Tafels zijn een essentieel onderdeel van deze complete inrichtingen en bepalend voor de stijl die je interieur uitstraalt. In deze blog vertellen we welke soorten tafels we in ons ruime assortiment hebben en lichten we een paar van onze favorieten voor je toe. Aan tafel!

Hout = goud

Onze tafels voor binnen zijn in twee categorieën in te delen: de eerste categorie is houten tafels. Dit zijn de klassiekers. Deze tafels zijn stevig, hebben een robuust uiterlijk en zijn met de hand gemaakt. Onze favoriete houten tafel is de boomstamtafel, kortweg de Boom tafel. Deze tafel wordt (je verwacht het niet) van bomen gemaakt en dit maakt elke tafel uniek. De boomstamtafels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van relatief kleine tafels met een blad van 70 bij 70 cm tot complete stamtafels tot wel 3 meter lang! En nog beter: een aantal formaten is uit voorraad leverbaar. Je hoeft dus niet wekenlang op je unieke boomstamtafel te wachten, maar kunt hem binnen een paar dagen al in huis hebben.

Melamine: prachtig en praktisch

De tweede categorie tafels is melaminetafels. Melamine is een materiaal dat recentelijk aan een opmars bezig is. Melamine tafelbladen zijn gemaakt van spaanplaat en de bovenkant is afgewerkt met een kunststof toplaag. Deze kunststof laag is sterk en ook nog eens kras- en slijtvast. Combineer dit met het feit dat melamine tafelbladen zeer eenvoudig in het onderhoud zijn (een vochtig doekje eroverheen en klaar is kees) en je hebt een ideaal tafelblad voor de horeca. Ook voor deze tafelbladen geldt: de keuze is reuze, zowel qua formaat als qua decor. Rond, vierkant of rechthoekig: u vraagt, wij draaien. Je kunt kiezen uit een bladdikte van 25 of 38 millimeter en daarnaast hebben wij momenteel 38 verschillende decors melamine tafelbladen in ons assortiment, dus er zit hoe dan ook een tafelblad voor je tussen. Van een houtlook tot een prachtige marmerlook, we hebben voor ieder wat wils!

Onderscheid jezelf

Een deel van onze melamine tafelbladen kun je een extra tintje luxe meegeven, door ze te laten voorzien van een goudkleurige (messing) rand. Zo heb je een praktisch en voor de horeca geschikt tafelblad, dat toch een elegante uitstraling heeft. Je hebt naast de messing rand ook nog de optie om er een koperen of zilveren rand op aan te laten brengen. Hier vind je een overzicht van alle tafelbladen met een dergelijke luxe rand.

messing 600x600 - Tafels van Okido: van alle markten thuis

Alleen nog een onderstel!

Een tafelblad is natuurlijk belangrijk, maar je tafel is niet compleet zonder een tafelonderstel. De hamvraag hier is natuurlijk: ga je voor een laag of een hoog onderstel, oftewel: ga je voor een ‘normale’ tafel of een bartafel? Het ideale is dat vrijwel alle tafelbladen uit ons assortiment zowel op een normaal onderstel als op een hoog onderstel passen. Let wel op: het maximale formaat voor een bartafelonderstel is kleiner dan het maximale formaat voor een laag onderstel. Als je vragen hebt over het samenstellen van je ideale tafel of je hebt je tafel, maar bent nog op zoek naar horeca stoelen, pak dan eens de telefoon en bel naar 0513 418 882: wij helpen je graag.

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!