Voor iedere gelegenheid een passend interieur

Interieurs waar je u tegen zegt

Deze rare tijden vragen om aanpassingsvermogen. Dat geldt ook voor ons: recentelijk hebben wij ons meer gericht op projecten buiten de horeca. Want bij Okido geloven we heilig in het credo ‘stilstand is achteruitgang’. In de afgelopen tijd hebben wij er dan ook veel aan gedaan om achteruitgang te voorkomen. In deze blog laten we je een aantal projecten zien die amper of niet horeca gerelateerd zijn. Kijk en geniet!

Lerarenkamer OBS Adriaan van den Ende - Warnsveld

Voor deze basisschool in Warnsveld mochten we dit najaar de lerarenkamer inrichten. Deze inrichting is wat ons betreft helemaal compleet: de oranje en leren tinten complementeren elkaar mooi, de grote tafel met het unieke Boom tafelblad biedt enorm veel zitplaatsen en de Nachtwacht (we geloven dat dit een replica is, maar weten het niet zeker) maakt de ruimte helemaal af.

lerarenkamer 1 - Voor iedere gelegenheid een passend interieur
lerarenkamer 3 - Voor iedere gelegenheid een passend interieur

Kantine VV Zuidwolde - Zuidwolde

Ook het inrichten van sportfaciliteiten is ons op het lijf geschreven. Hieronder zie je het resultaat van onze samenwerking met voetbalvereniging Zuidwolde. Het interieur van een voetbalkantine moet boven alles functioneel en ‘hufterproof’ zijn. Daarom is er voor deze inrichting gekozen voor de stevige, van kunststof gemaakte Ariane stoelen in het zwart, gecombineerd met de eenvoudige doch stijlvolle zwarte 204H barkruk. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een praktische inrichting ook een lust voor het oog kan zijn!

KantineVVZuidwolde2018 - Voor iedere gelegenheid een passend interieur
KantineVVZuidwolde 201812 - Voor iedere gelegenheid een passend interieur

TX44 Waddencruise - Texel

Onlangs werden wij voor een wel heel speciaal project gevraagd: het inrichten van een boot voor TX44 Waddencruise. Natuurlijk grepen we deze mogelijkheid met beide handen aan en gingen we met onze klant om de tafel zitten. Samen zijn we uitgekomen bij de luxe Bora stoelen in twee verschillende kunstlederen uitvoeringen in combinatie met mooie melaminebladen van een flink formaat. Nu kunnen de gasten van de Waddencruise in de comfortabele stoelen van Okido plaatsnemen, in alle comfort zeehondjes kijken en tot rust komen in één van de mooiste natuurgebieden die ons kikkerlandje te bieden heeft.

TX44 Waddencruise 1 1000x664 - Voor iedere gelegenheid een passend interieur
TX44 Waddencruise 2 1000x669 - Voor iedere gelegenheid een passend interieur

Benieuwd naar al onze inrichtingen? Op onze projectenpagina vind je ons portfolio, dat wij regelmatig updaten als wij weer van een tevreden klant foto’s hebben ontvangen. In ons portfolio vind je onder andere zorginstellingen, kerken, dorpshuizen en vergadercentra. Als je zelf een dergelijke ruimte in wilt richten of andere vragen hebt, neem dan contact met ons op: we staan uiteraard graag voor je klaar. Samen komen we vast tot een mooi resultaat!

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!