Zomerterras: comfortabel genieten tijdens zonnige dagen

De zomer komt eraan! Hoewel we in de lente al een paar mooie dagen hebben gehad, staat nu het echte hoogseizoen voor de deur. Tijd om je terras voor te bereiden op zonnige dagen. Bekijk dit vanuit het oogpunt van de gast: waar zit hij of zij nou echt op te wachten? Daar ligt jouw kracht en onderscheidend vermogen.

Versla de concurrentie met een sfeervol zomerterras

Een goed zomerterras onderscheidt zich door zijn unieke sfeer, uitstekende service en aandacht voor detail. Het biedt gasten een gastvrije en comfortabele omgeving waar ze kunnen ontspannen en genieten van de zon in combinatie met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

Een succesvol zomerterras weet zich te onderscheiden door zijn aantrekkelijke en comfortabele inrichting, kwalitatief hoogwaardige menu-opties en een vriendelijke en attente bediening. Door speciale evenementen zoals zomerse BBQ-avonden, live muziekoptredens of themafeesten te organiseren, bied je jouw gasten een unieke ervaring waardoor gasten telkens terugkomen voor meer.

Het perfecte zomerterras

Het perfecte zomerterras straalt een warme, uitnodigende sfeer uit en biedt gasten een comfortabele en ontspannen omgeving om van het mooie weer te genieten. Dit betekent dat het terras ruim opgezet is, met voldoende zitplaatsen en een aangename indeling. Het meubilair moet comfortabel zijn en passen bij de uitstraling van de horecazaak. Daarnaast kunnen groene planten en bloemen de ambiance versterken en wat meer intimiteit bieden tussen verschillende tafels en zitjes.

Een zonnig terras is een waardevolle troef voor elke horecazaak, omdat het gasten trekt die willen genieten van het buitenleven en de warme zonnestralen. Om een zonnig terras te creëren, is het belangrijk om strategisch gebruik te maken van de beschikbare ruimte en te zorgen voor voldoende blootstelling aan de zon. Plaats tafels en stoelen op plekken waar de zon het langst schijnt en zorg ervoor dat er voldoende schaduwrijke plekken zijn voor gasten die bescherming tegen de zon zoeken. Denk ook aan parasols of luifels om extra schaduw te bieden en het terras aantrekkelijker te maken voor gasten, zelfs tijdens de warmste uren van de dag.

Bijpassend zomers menu

In de zomer zijn gasten vooral op zoek naar verfrissing en een lichte maaltijd is op zomerse dagen prettiger dan een zware stamppot. Het is dus zinvol om het menu aan te passen op het seizoen. Een ontspannen sfeer op het terras om te genieten van het mooie weer maakt het plaatje compleet.

Een uitgebreide drankenkaart met zomerse cocktails, verse sappen en koele drankjes is een must voor elk zomerterras. Daarnaast is een gevarieerd menu met lichte en smaakvolle gerechten zoals salades, sandwiches en tapas ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een snelle en gezonde maaltijd om van te genieten op het terras.

Dit mag niet ontbreken op een zonnig zomerterras

Comfortabel terrasmeubilair is net zo belangrijk als zon, vriendelijke en gastvrije medewerkers, verfrissende drankjes en lichte maaltijden voor een zomerterras.

Kies daarom voor comfortabel terrasmeubilair, zoals stoelen met zachte kussens en stevige tafels waarop gasten hun drankjes en gerechten kunnen plaatsen. Grote 4×4 parasols zijn essentieel om gasten waar nodig te beschermen tegen de felle zon. Varieer tussen hoge en lage zitjes, fijne eetplekken en informelere loungeplekken in de hoeken van het terras bijvoorbeeld. Een gezellige bar op het terras zorgt voor een leuke afwisseling op het andere meubilair. Combineer dit met luxe barkrukken met armleuning en zo ontstaat er een gezellige variatie aan zitplaatsen. Op die manier kun je iedere gast naar wens bedienen.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!