Café Restaurant d’Overkant

folder indoor 2020 homepage - folder-indoor-2020_homepage
bg 1 indoor barkrukken small black overlay 1024x234 - bg-1_indoor_barkrukken_small_black-overlay
Bg over onsV2 1024x427 - Bg-over-onsV2
bg footer 1024x255 - bg_footer
bg 1 indoor barkrukken small 1024x234 - bg-1_indoor_barkrukken_small
204H Donkerbruin hoofdfoto - 204H Donkerbruin hoofdfoto
Barkruk 204H wit met metalen frame
U poot C 1024x768 - U-poot C
U poot B e1565679339448 768x1024 - U-poot B
U poot nieuw - U-poot onderstel zwart

Doordat d’Overkant in de directe omgeving van het internationaal bekende congrescentrum RAI en de Zuidas is gesitueerd weten naast de “locals” ook zakenmensen, congresgangers, standbouwers en exposanten al jarenlang de weg te vinden naar dit café restaurant in Amsterdam-Zuid. Het zorgvuldig geselecteerde interieur met tafels van licht steigerhout, luxe houten vloer, comfortabele stoelen en sfeervolle accessoires zorgt voor een trendy, moderne en warme uitstraling. Hiermee wordt een sfeer gecreëerd waar iedereen zich welkom voelt.

Naast een ruime leestafel waar aan men rustig een krant of tijdschrift kan lezen, biedt d’Overkant ook grote ronde zithoeken met een beveiligd oplaadstation voor de mobiele telefoon en vele stopcontacten voor laptop of tablet. Op het ruim opgezette terras met olijfbomen en zachte lounge muziek kun je de gehele dag van de zon genieten. Door de terrasverwarming, luifel en plaids is dit een plek waar je niet alleen overdag, maar ook ’s avonds tot in de late uurtjes in de mediterrane waant.

De stijlvol aangeklede bar met barkrukken en uitgebreide drankenkaart is bij uitstek de ontmoetingsplek voor een drankje met vrienden. d’Overkant biedt ter begeleiding van de borrel een aparte kaart met warme en koude snacks en tapas. Een breed scala aan culinaire heerlijkheden bereidt met verse en seizoensgebonden producten, gecombineerd met professioneel en vriendelijk gastheerschap maken d’Overkant met ruim 100 zitplaatsen een bijzondere locatie voor een breed publiek.

Menu