la mezza 5 1024x768 - La Mezza
la mezza 4 1024x768 - La Mezza
la mezza 3 1024x768 - La Mezza
la mezza 2 1024x768 - La Mezza
la mezza 1 1024x768 - La Mezza

LaMezza  is een Middle East Tapas bar, waar je kunt genieten van het eten van diverse kleine hapjes genaamd Mezza, in het Midden Oosten wordt dit woord gebruikt voor Tapas. Veel gebruikte ingrediënten zijn olijfolie, citroen, kikkererwten en knoflook. Naast hapjes met vlees, zijn er ook verschillende hapjes vegetarisch. Denk hierbij aan Falafel, gemaakt van gemalen kikkererwten.

La Mezza biedt de mogelijkheid om online Mezzas te bestellen en af te halen. Door middel van goed inpak materiaal, biedt La Mezza de mogelijkheid om de bestelling warm mee te nemen. Daarnaast biedt La Mezza de mogelijk om diverse Sandwiches te bestellen die worden gerold in Libanees brood en daarna geroosterd om de unieke smaak warm te kunnen proeven.

Ter plekke een hapje eten kan natuurlijk ook. La Mezza biedt plaats voor 36 personen. Kortom heb je zin in een nieuwe smaak en betaalbaar, kom gezellig eten en genieten bij La Mezza voor hapjes, sandwiches en heerlijke sapjes en nagerechten afkomstig uit het Midden Oosten.

Tot ziens aan de Nieuweweg 14 te Groningen.