Projectinrichting vakantiewoningen

Een vakantiewoning is dé plek voor je gasten om even lekker tot rust te komen. Met een goed doordachte projectinrichting van vakantiewoningen bied je je gasten een comfortabel en aangenaam verblijf, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie. Een vakantiehuis moet aanvoelen als een tweede huis. Niet alleen wanneer je de vakantiewoning zelf gebruikt, maar ook wanneer je deze aanbiedt voor de verhuur. Een unieke uitstraling en een warme, ontspannen sfeer: Okido denkt graag met je mee voor de projectinrichting vakantiewoningen.

Sfeervolle projectinrichting vakantiewoningen

Met projectinrichting vakantiewoningen stellen wij ons als doel om een aantrekkelijke, comfortabele omgeving te creëren waarvan gasten kunnen genieten tijdens hun verblijf. We nemen alle aspecten mee in de overweging: van indeling tot kleurenschema’s en van de verlichting tot het kiezen van de meubels. Samen met jou zetten we een sfeer neer die past bij de bestemming en het type accommodatie.

De behoeften en wensen van de gasten zijn daarbij leidend. Comfortabele bedden, banken en stoelen en voldoende zitruimte zijn belangrijk, maar vergeet ook de buitenruimte niet! Door extra voorzieningen toe te voegen, zoals een ruime loungeset op het terras, vergroot je de aantrekkelijkheid van de vakantiewoning. Okido heeft een ruime keuze als het gaat om terrasmeubelen, outdoor sets, lounge sets en veelal onderhoudsvrij terrasmeubilair.

Bekijk ook eens de foto’s van onze tevreden klanten.

Kwaliteit belangrijk bij vakantiehuis inrichten

Naast comfort, is de kwaliteit van de meubels in een vakantiewoning uiterst belangrijk. Inrichtingen van vakantiehuizen moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Niet alleen volwassen gasten maken gebruik van de meubels, maar ook kinderen en honden gaan mee op vakantie, waardoor de meubels intensief gebruikt worden. Met andere woorden: hufterproof meubels zijn een must.

Hoewel een hoge bezettingsgraad iets is wat jij nastreeft als verhuurder van vakantiewoningen, betekent het ook een extreem intensief gebruik van de meubels. Door te kiezen voor een interieur van hoogwaardige kwaliteit voorkom je een flinke slijtageslag of een ongewenste reparatie na afloop van een verblijf.

Samen plan opstellen voor projectinrichting vakantiewoningen

Een goed doordacht interieur draagt bij aan de aantrekkelijkheid en dus het rendement van de vakantiewoning. Tevreden gasten zijn immers eerder geneigd om terug te komen of een lovende recensie achter te laten, wat weer kan leiden tot nieuwe gasten. Okido denkt graag met je mee om een duurzaam plan op te stellen voor de projectinrichting van jouw vakantiewoning. Door samen met onze experts een plan op te stellen voor het inrichten van een vakantiehuis bent je verzekerd van de juiste sfeer, gebruiksgemak en een smaakvolle inrichting. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat jouw recreatiewoning nodig heeft.

Heb je vragen? Neem contact op!

Ben je op zoek naar een nieuw interieur voor een vakantiewoning? Okido heeft voor iedere stijl en sfeer talloze mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@okidobv.nl, via 0513 418 882 óf kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar!