Barkrukken buiten

Barkrukken en barstoelen buiten zorgen voor een stijlvol terras

Barkrukken en barstoelen buiten op uw terras brengen net dat extra beetje sfeer dat uw terras nodig heeft. Ook is het fijn voor uw gasten: zij gaan vaak sneller aan een bartafel zitten om even wat te drinken. Reden genoeg om nu barkrukken voor buiten aan uw interieur toe te voegen. Okido heeft verschillende barkrukken in het assortiment die perfect passen bij uw terras.

Barkrukken buiten voor een stijlvolle uitstraling

Barkrukken voor buiten kunnen erg stijlvol zijn op een terras, vooral als ze worden gecombineerd met bartafels en stoelen. Vooral voor groepen collega’s of vrienden, die even wat willen drinken, zijn barkrukken ideaal. Gasten die uitgebreid willen lunchen of dineren zullen al snel plaatsnemen aan een lage tafel. Door te spelen met verschillende hoogtes creëert u een uitnodigende sfeer. Wij hebben verschillende barkrukken die perfect passen bij elk terras. Zo hebben wij barstoelen in zwart, grijs, wit, groen, oranje, rood, bruin en taupe.

Voordelen van barkrukken buiten

Het hebben van barkrukken buiten zorgt voor een speels en dynamisch effect. Zo kunnen uw gasten ervoor kiezen om op een lage stoel of hoge barkruk te zitten. Daarnaast hebben barkrukken nog een aantal voordelen:

  • Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Dit betekent dat er altijd een kleur is die helemaal past bij uw terras en bijbehorend meubilair. Neem bijvoorbeeld barkruk Ariane, deze trendy barstoel is verkrijgbaar in maar liefst 7 prachtige kleuren. Daarnaast is deze barkruk voor buiten gemaakt van kunststof, wat betekent dat het erg onderhoudsvriendelijk is.
  • We hebben barkrukken in verschillende formaten. Ook dit heeft als voordeel dat er altijd een barkruk perfect past bij uw terrasmeubilair.
  • Een aantal van onze barkrukken zijn gemaakt van aluminium. Dit heeft als voordeel dat de barkrukken licht in gewicht, onderhoudsarm, sterk en bestand tegen weersomstandigheden zijn. Bij de barkrukken die zijn afgewerkt met hout is vaak gekozen voor teak, dat weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is.
  • Misschien vindt u het fijn om barkrukken te hebben die armleuningen hebben. Dit staat stijlvol en is fijn voor uw gasten om op te leunen. Maar barkrukken zonder armleuningen hebben ook hun voordelen. Zo nemen ze minder ruimte in beslag op uw terras. U kunt er zelfs voor kiezen om beide soorten barkrukken te combineren voor een speels effect. Welke variant barkruk u ook wilt, bij Okido vindt u gegarandeerd uw ideale barkrukken voor buiten!
  • Heeft u een hotel waarvoor u stijlvolle barkrukken op het terras nodig heeft? Of heeft u een café aan het water en wilt u uw terras opvrolijken met kleurrijke barkrukken? Wat voor stijl uw terras ook heeft, wij hebben altijd barstoelen voor uw specifieke terras.

Maak uw terras compleet!

Wilt u de rest van uw terras ook vernieuwen? Dan bent u bij Okido aan het juiste adres! Zo hebben wij verschillende parasols om uw gasten te beschermen tegen de felle zon. Ook hebben wij de wereld aan terrasstoelen en terrastafels. Vind alles wat u zoekt tussen ons terrasmeubilair. Ook in onze outlet vindt u terrasmeubilair.

Heeft u vragen over de barkrukken voor uw terras of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

AFHAALKORTING IN DECEMBER!

De gehele maand december krijg je bij afhalen 10 euro korting op onze barkruk Weener (walnut en zwart). Zo betaal je slechts €49,95 per kruk (excl. btw)! Kom je langs?

Barkruk Weener walnutBarkruk Weener zwart