Barkrukken buiten

Barkrukken en barstoelen buiten zorgen voor een stijlvol terras

Barkrukken en barstoelen buiten op je terras brengen net dat extra beetje sfeer dat jouw terras nodig heeft. Ook is het fijn voor de gasten: zij gaan vaak sneller aan een bartafel zitten om even wat te drinken. Reden genoeg om nu barkrukken voor buiten aan het interieur toe te voegen. Okido heeft verschillende barkrukken in het assortiment die perfect passen bij jouw terras.

Barkrukken buiten voor een stijlvolle uitstraling

Barkrukken voor buiten kunnen erg stijlvol zijn op een terras, vooral als ze worden gecombineerd met bartafels en stoelen. Vooral voor groepen collega’s of vrienden, die even wat willen drinken, zijn barkrukken ideaal. Gasten die uitgebreid willen lunchen of dineren zullen al snel plaatsnemen aan een lage tafel. Door te spelen met verschillende hoogtes creëer je een uitnodigende sfeer. Wij hebben verschillende barkrukken die perfect passen bij elk terras. Zo hebben wij barstoelen in zwart, grijs, wit, groen, oranje, rood, bruin en taupe.

Voordelen van barkrukken buiten

Het hebben van barkrukken buiten zorgt voor een speels en dynamisch effect. Zo kunnen je gasten ervoor kiezen om op een lage stoel of hoge barkruk te zitten. Daarnaast hebben barkrukken nog een aantal voordelen:

  • Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Dit betekent dat er altijd een kleur is die helemaal past bij jouw terras en bijbehorend meubilair. Neem bijvoorbeeld barkruk Ariane, deze trendy barstoel is verkrijgbaar in maar liefst 7 prachtige kleuren. Daarnaast is deze barkruk voor buiten gemaakt van kunststof, wat betekent dat het erg onderhoudsvriendelijk is.
  • We hebben barkrukken in verschillende formaten. Ook dit heeft als voordeel dat er altijd een barkruk perfect past bij jouw terrasmeubilair.
  • Een aantal van onze barkrukken zijn gemaakt van aluminium. Dit heeft als voordeel dat de barkrukken licht in gewicht, onderhoudsarm, sterk en bestand tegen weersomstandigheden zijn. Bij de barkrukken die zijn afgewerkt met hout is vaak gekozen voor teak, dat weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is.
  • Misschien vind je het fijn om barkrukken te hebben die armleuningen hebben. Dit staat stijlvol en is fijn voor je gasten om op te leunen. Maar barkrukken zonder armleuningen hebben ook hun voordelen. Zo nemen ze minder ruimte in beslag op je terras. Je kunt er zelfs voor kiezen om beide soorten barkrukken te combineren voor een speels effect. Welke variant barkruk je ook wilt, bij Okido vind je gegarandeerd jouw ideale barkrukken voor buiten!
  • Heb je een hotel waarvoor je stijlvolle barkrukken op het terras nodig hebt? Of heb je een café aan het water en wil je je terras opvrolijken met kleurrijke barkrukken? Wat voor stijl je terras ook heeft, wij hebben altijd barstoelen voor je specifieke terras.

Maak jouw terras compleet!

Wil je de rest van je terras ook vernieuwen? Dan ben je bij Okido aan het juiste adres! Zo hebben wij verschillende parasols om je gasten te beschermen tegen de felle zon. Ook hebben wij de wereld aan terrasstoelen en terrastafels. Vind alles wat je zoekt tussen ons terrasmeubilair. Ook in onze outlet vind je terrasmeubilair.

Heeft u vragen over de barkrukken voor uw terras of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!