Barkrukken wit

De leukste witte barkrukken voor uw horecazaak

Een barkruk in het wit is stijlvol en geeft een mooie scandinavische uitstraling. Vooral in uw horecazaak kan wit een mooie toevoeging zijn op uw interieur, vooral als deze al een lichte kleur heeft. Daarnaast heeft wit een aantal voordelen. Bij Okido vindt u verschillende witte meubelen voor uw café, restaurant of bar.

De voordelen van witte barkrukken

Misschien vindt u wit een moeilijke en kille kleur in uw horecazaak, maar niets is minder waar. Wist u dat witte barkrukken ook positief kunnen uitpakken voor uw interieur? Denk aan onderstaande voordelen:

  • Wit vergroot de ruimte. Dus als u een kleine horecazaak heeft, kan wit de ruimte juist groter laten lijken dan het in werkelijkheid is.
  • Barkrukken in de kleur wit symboliseren hygiëne, luxe en zuiverheid. Wit kan dus juist een uitnodigende kleur zijn voor uw gasten.
  • Witte barkrukken kunnen voor een rustgevende sfeer zorgen.
  • Barkrukken van wit kun je eenvoudig combineren met andere kleuren en materialen. Denk aan houten meubels of andere neutrale kleuren.

Een greep uit ons aanbod witte barkrukken

Wit is dus een prima kleur om te integreren in uw horecazaak. Het hangt ervanaf welke horecazaak u heeft. Een barkruk in het wit van hout staat bijvoorbeeld goed in een café en bar. Heeft u een wat luxere zaak zoals een restaurant of hotel, dan kunt u voor een kunststof of metalen witte barkruk gaan. Zo hebben we barkrukken in wit van:

  • Hout
  • (Kunst)leer
  • Kunststof
  • Metaal

Meer voor uw horecazaak

Uiteraard hebben we naast witte barkrukken nog meer meubelen voor uw horecazaak. Denk aan bartafels om het plaatje af te maken. Maar we hebben ook horeca stoelen en horeca tafels in normaal formaat. Zo kunt u een mooie dynamiek creeëren en kunnen mensen kiezen of ze snel wat willen drinken aan een bartafel of liever wat langer willen tafelen aan een lage horeca tafel.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de witte barkrukken voor uw terras of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!