Barkrukken wit

De leukste witte barkrukken voor jouw horecazaak

Een barkruk in het wit is stijlvol en geeft een mooie scandinavische uitstraling. Vooral in je horecazaak kan wit een mooie toevoeging zijn op het interieur, vooral als deze al een lichte kleur heeft. Daarnaast heeft wit een aantal voordelen. Bij Okido vind je verschillende witte meubelen voor je café, restaurant of bar.

De voordelen van witte barkrukken

Misschien vind je wit een moeilijke en kille kleur in je horecazaak, maar niets is minder waar. Wist je dat witte barkrukken ook positief kunnen uitpakken voor het interieur? Denk aan onderstaande voordelen:

  • Wit vergroot de ruimte. Dus als je een kleine horecazaak hebt, kan wit de ruimte juist groter laten lijken dan het in werkelijkheid is.
  • Barkrukken in de kleur wit symboliseren hygiëne, luxe en zuiverheid. Wit kan dus juist een uitnodigende kleur zijn voor jouw gasten.
  • Witte barkrukken kunnen voor een rustgevende sfeer zorgen.
  • Barkrukken van wit kun je eenvoudig combineren met andere kleuren en materialen. Denk aan houten meubels of andere neutrale kleuren.

Een greep uit ons aanbod witte barkrukken

Wit is dus een prima kleur om te integreren in je horecazaak. Het hangt er vanaf welke horecazaak je hebt. Een barkruk in het wit van hout staat bijvoorbeeld goed in een café en bar. Heb je een wat luxere zaak zoals een restaurant of hotel, dan kun je voor een kunststof of metalen witte barkruk gaan. Zo hebben we barkrukken in wit van:

  • Hout
  • (Kunst)leer
  • Kunststof
  • Metaal

Meer voor je horecazaak

Uiteraard hebben we naast witte barkrukken nog meer meubelen voor je horecazaak. Denk aan bartafelsom het plaatje af te maken. Maar we hebben ook horeca stoelen en horeca tafels in normaal formaat. Zo kun je een mooie dynamiek creeëren en kunnen mensen kiezen of ze snel wat willen drinken aan een bartafel of liever wat langer willen tafelen aan een lage horeca tafel.

Meer informatie?

Heb je vragen over de witte barkrukken voor je terras of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Heerenveen. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!