Zwarte barkruk

De zwarte barkruk is stoer, robuust en onmisbaar in jouw horecazaak

Een zwarte barkruk is een prachtig pronkstuk in je horeca interieur. Dit komt omdat zwart een kleur is die overal bij past. Ook staat het stoer, robuust en geeft het een luxe en industriële look. Kortom, veel voordelen. Ben je benieuwd waar je een barkruk zwart vandaan haalt? Dat kan bij Okido. Je kunt kiezen uit verschillende barkrukken van uitstekende kwaliteit.

Zwarte barkruk van verschillende materialen

Het maakt niet uit wat voor soort horecagelegenheid je hebt, want een zwarte barkruk past in elk interieur. Dit komt omdat het een neutrale kleur is, maar het ook goed matcht met andere kleuren. Of je nou een licht interieur hebt, een kleurrijk interieur of een donker interieur: zwart is altijd een goed idee. Liever witte barkrukken? Dat kan ook. Bij Okido kun je kiezen uit barkrukken van verschillende materialen, zoals:

  • Velvet
  • Metaal
  • Hout
  • Kunstleder
  • Leer

Een zwarte barkruk geeft een mooie uitstraling

Heb je een chique restaurant of hotel? Dan is een zwarte velvet barkruk zeer geschikt voor het interieur, omdat velvet een luxe uitstraling geeft. Vooral de combinatie van een zwarte velvet barkruk met een metalen poot maakt het luxe en industrieel. Maar ook leder of kunstleder zorgt voor een mooie uitstraling. Heb je een kroeg of café? Dan kun je kiezen voor een mooie zwarte barkruk van hout. Deze geven vaak een gezellige, authentieke en sfeervolle uitstraling in een (stam)kroeg of café.

Barkrukken voor binnen en buiten

Zoek je barkrukken voor je terras? Ook dan ben je bij Okido aan het juiste adres. Wij hebben verschillende lounge- en barmeubels voor buiten, waaronder barkrukken en barstoelen. Zo kun je je horecaterras helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen voor een barkruk of barstoel in het zwart, maar we hebben ook andere kleuren, zoals rood, oranje, groen of grijs.

Nog meer horecameubilair

Wil je de zwarte barkruk helemaal afmaken? Combineer het met een mooie bartafel of een barstoel.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via info@okidobv.nl of via 0513 418 882.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!