Zwarte barkruk

De zwarte barkruk is stoer, robuust en onmisbaar in uw horecazaak

Een zwarte barkruk is een prachtig pronkstuk in uw horeca interieur. Dit komt omdat zwart een kleur is die overal bij past. Ook staat het stoer, robuust en geeft het een luxe en industriële look. Kortom, veel voordelen. Bent u benieuwd waar u een barkruk van zwart vandaan haalt? Dat kan bij Okido. U kunt kiezen uit verschillende barkrukken van uitstekende kwaliteit.

Zwarte barkruk van verschillende materialen

Het maakt niet uit wat voor soort horecagelegenheid u heeft, want een zwarte barkruk past in elk interieur. Dit komt omdat het een neutrale kleur is, maar het ook goed matcht met andere kleuren. Of u nou een licht interieur heeft, een kleurrijk interieur of een donker interieur: zwart is altijd een goed idee. Liever witte barkrukken? dat kan ook. Bij Okido kunt u kiezen uit barkrukken van verschillende materialen, zoals:

  • Velvet
  • Metaal
  • Hout
  • Kunstleder
  • Leer

Een zwarte barkruk geeft een mooie uitstraling

Heeft u een chique restaurant of hotel? Dan is een zwarte velvet barkruk zeer geschikt voor het interieur, omdat velvet een luxe uitstraling geeft. Vooral de combinatie van een zwarte velvet barkruk met een metalen poot maakt het luxe en industrieel. Maar ook leder of kunstleder zorgt voor een mooie uitstraling. Heeft u een kroeg of café? Dan kunt u kiezen voor een mooie zwarte barkruk van hout. Deze geven vaak een gezellige, authentieke en sfeervolle uitstraling in een (stam)kroeg of café.

Barkrukken voor binnen en buiten

Zoekt u barkrukken voor uw terras? Ook dan bent u bij Okido aan het juiste adres. Wij hebben verschillende lounge- en barmeubels voor buiten, waaronder barkrukken en barstoelen. Zo kunt u uw horecaterras helemaal inrichten zoals u dat wilt. U kunt kiezen voor een barkruk of barstoel in het zwart, maar we hebben ook andere kleuren, zoals rood, oranje, groen of grijs.

Nog meer horecameubilair

Wilt u de zwarte barkruk helemaal afmaken? Combineer het met een mooie bartafel of een barstoel.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via info@okidobv.nl of via 0513 418 882.