Kantine stoelen

Moderne kantine stoelen bij Okido

Het belangrijkste aan een kantine zijn goede stoelen. Zo worden kantine stoelen bij een sportaccommodatie vaak gebruikt om even uit te rusten of wat te drinken. Maar de stoelen kunnen ook gebruikt worden om aan te lunchen of om aan te werken. Daarom is het belangrijk dat de kantine stoelen aan bepaalde punten voldoen. Gelukkig heeft Okido stoelen die voor elke kantine geschikt zijn.

De voordelen van kantine stoelen bij Okido

Alleen een mooi design is voor een kantine stoel niet voldoende. Daarom hebben deze stoelen van Okido de volgende voordelen:

  • Ze zijn stapelbaar, zodat u ze makkelijk kunt opbergen.
  • Ze zijn gemaakt van kunststof, zodat ze makkelijk schoon te maken zijn.
  • Ook zijn de stoelen inzetbaar voor zaalopstellingen.
  • De stoelen zijn stevig en gebruiksvriendelijk.
  • Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
  • U kunt kiezen uit kantine stoelen met armleuning en zonder armleuning.
  • Ze zijn ook inzetbaar voor andere doeleinden dan een kantine. Denk aan een congres of een trouwlocatie.

Meer Kantinemeubilair

Bent u op zoek naar meer kantinemeubilair? We hebben ook een groot aanbod aan Horeca stoelen, Horeca tafels en Horeca verlichting. Zo heeft u altijd een ruime keuze aan meubilair en kunt u uw kantine dynamisch en uitnodigend maken. U kunt bijvoorbeeld spelen met diverse stijlen. Heeft u een donkere kantine met robuuste en metalen accenten? Kies dan voor meubelen van metaal en met een donkere kleur. Maar een grote, houten horeca tafel kan ook zeer mooi staan met felle of juist sobere kleuren in uw kantine.

Kantine stoelen kopen? Neem contact op!

Wilt u kantine stoelen kopen voor uw horecagelegenheid of evenement? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht, zowel online als in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag.