Meubelen van Meubelfabriek De Valk

Meubelfabriek de Valk: al jarenlang kwaliteitsmeubels

Al jarenlang verkopen wij met trots meubels van Meubelfabriek De Valk uit Sneek. Deze meubelfabriek is gespecialiseerd in het produceren van meubels met een stalen frame. In de afgelopen jaren hebben wij steeds meer artikelen uit de fabriek van De Valk aan ons assortiment toegevoegd. Kwaliteit staat altijd voorop bij deze meubelmakers: bij het productieproces komt veel handwerk kijken. Zo heeft De Valk zijn Hollandse karakter behouden en wordt elke keer weer vakwerk geleverd.

Zie hier de nieuwste De Valk-meubelen die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd:

Van klassieke schoolstoelen tot praktische barkrukken

Veel van onze stoelen, barkrukken, banken en tafels worden gemaakt door de ambachtelijke meubelfabriek in Sneek. De klassieke Retro en Urban stoel zijn misschien wel de meest herkenbare meubels die in de fabriek gemaakt worden. Deze zijn al jarenlang een vaste waarde in ons assortiment en uit allerlei gelegenheden zijn ze niet meer weg te denken. De Retro stoel is ook als barkruk verkrijgbaar: door deze met elkaar te combineren, creëer je hoogteverschil in je interieur, maar behoud je wel je eigen stijl. Hieronder zie je de klassiekers, maar hier krijg je een compleet overzicht van alle Retro’s en Urbans: met en zonder arm, hoog of laag, verschillende kleuren frames: voor ieder wat wils.

Niets gevonden.

Stevige tafels

Naast stoelen en krukken is De Valk ook gespecialiseerd in het fabriceren van praktische tafels met een metalen frame. De tafels zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar, maar worden hoe dan ook door middel van vakwerk geproduceerd. Hieronder zie je een overzicht van de meest populaire De Valk-tafels in ons assortiment.

Zowel mooi als praktisch

Over het stofferen van stoelen en krukken doet De Valk ook niet moeilijk: zo is er de stapelstoel Sven, die in zeer veel verschillende kleuren gestoffeerd kan worden met een luxe Riviera stoffering. Of ga voor de stapelstoel Ryan, een vergelijkbare variant van de Sven. De Sven is ook als barkruk verkrijgbaar: combineer er dus maar lustig op los! De Sven stoelen zijn prachtig met elkaar te matchen, zoals je hieronder ziet: één van onze recente inrichtingen, Bar Beton op Amersfoort Centraal.

bar beton 3 1024x576 - Meubelen van Meubelfabriek De Valk

Zo mooi kan functionaliteit dus zijn! Een lang verhaal kort: de meubels van De Valk zijn al jaren een essentieel onderdeel van ons assortiment en zullen dit ook nog lang blijven. Kwaliteit, service, vakmanschap: De Valk brengt het allemaal samen.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer informatie over De Valk meubels uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons via het contactformulier op onze contactpagina. Ook kun je ons bereiken via 0513 418 882 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur) of info@okidobv.nl. Wij helpen je graag bij het vinden van je droominrichting!

Bekijk hier de website van De Valk.