Horeca projectinrichting bij De Buurman Bar & Grill

Kortgeleden deden wij samen met onze fotograaf Niels Remigius een fotoshoot bij De Buurman Bar & Grill in Heerenveen. Onze Okido najaarscollectie verdient het om in het zonnetje gezet te worden. De Buurman Bar & Grill in Heerenveen is de perfecte locatie voor deze shoot: de prachtige muren en unieke inrichting complementeren onze nieuwe collectie geweldig en de ambachtelijke sfeer past perfect bij het meubilair dat we hebben laten vastleggen. Dit is een voorbeeld van een perfecte inrichting waarbij restaurant interieur en design complementair zijn aan de sfeer van het restaurant en het zo één wordt.

De Richmond stoel, de horeca stoel van dit najaar in de spotlights

Tijdens de shoot is veel aandacht besteed aan onze Richmond stoelen. Deze stoel gaat het helemaal maken dit najaar. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofferingen en dus zijn er legio combinatiemogelijkheden: als je je horecagelegenheid echt een unieke uitstraling wilt geven, ga dan voor de Richmond stoel die voorzien is van een Pintail stoffering: deze vrolijke, bonte patronen zijn helemaal in. Hier kun je de mogelijkheden bekijken. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Okido heeft het in zijn assortiment!

Velvet: dé najaar trend van 2020 in horecaland

Natuurlijk was het niet alleen de Richmond die we mooi hebben vastgelegd, ook andere interieurstoelen zoals de Ocean en de Mabel mochten hun moment pakken. Het mag duidelijk zijn dat de stoelen uit onze najaarscollectie als overkoepelend thema ‘stijlvol Okido’ hebben. Deze collectie straalt luxe uit, mede dankzij de velvet stofferingen in allerhande kleuren. Deze stof doet het dit najaar goed, want horecaondernemers willen het hun gasten in het laatste deel van dit jaar, dat toch iets anders zal verlopen dan normaal, zo behaaglijk mogelijk maken. Dat wordt geen enkel probleem, omdat deze stof een zeer hoog zitcomfort biedt.

Smaakt naar meer

We gaan in de toekomst meer van dit soort fotoshoots op locatie doen, omdat we zo enthousiast zijn over hoe mooi onze horeca collectie eruit ziet in een setting. In onze showroom staat alles al mooi uitgestald, maar wanneer de meubels echt in een restaurant staan, valt alles op zijn plek en weet je weer waar je het voor doet. Wij bedanken De Buurman Bar & Grill voor het beschikbaar stellen van de locatie en Niels Remigius voor het maken van de foto’s. We zijn zeer tevreden over het resultaat, op naar de volgende projectinrichting!

image2 - Horeca projectinrichting bij De Buurman Bar & Grill

Bekijk het overzicht van al onze blogs hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!