Okido: van horecagroothandel tot projectinrichter

Veel meer dan alleen horecameubilair

Toen Okido nog in de kinderschoenen stond, lag de focus voornamelijk op eenvoudige horecameubels. Bruine cafés en restaurantjes, dat was de doelgroep. Maar in de loop der jaren is onze horizon aardig verbreed: stapsgewijs werden er steeds nieuwe afzetmarkten omarmd en zo behoren onder andere de zorgsector, het onderwijs en de recreatiesector nu allemaal tot ons portfolio.

Deze uitbreidingen vroegen natuurlijk ook om een uitbreiding van het assortiment, omdat deze sectoren allerlei verschillende eisen stellen aan meubilair. Daarom wordt ons assortiment tegenwoordig gekenmerkt door gebruiksgemak, comfort en uiteraard gunstige prijzen: denk aan stoelen die heerlijk zitten en stapelbaar zijn of aan kunststof barkrukken die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

De zorgsector wordt op zijn wenken bediend met comfortabele banken en stoelen, die wel tegen een stootje kunnen. Met name de fauteuils met armleuning en een zachte stoffering zoals de Fleur of de Diana doen het hier goed, uiteraard vanwege het hoge zitcomfort. Of je nu jong of oud bent, topfit of wat kwetsbaarder; deze stoelen zitten altijd goed.

Inrichtingen in het onderwijs zijn vaak praktisch, eenvoudig en niet te duur. Ook hiervoor leent ons assortiment zich uitstekend. De Easy en de Retro stoelen zijn versies van de klassieke schoolstoel, maar dan met een vleugje Okido. Uiteraard heb je keuze uit verschillende kleuren, zodat het niet saai wordt. Combineer deze stoelen met een eenvoudige tafel met een melamineblad en een stevige poot, en je hebt een inrichting die uitermate geschikt is voor het onderwijs, voor een gunstige prijs!

betonnetje e1631265746284 1024x327 - Okido: van horecagroothandel tot projectinrichter

Om de recreatiesector te behagen, moet je assortiment zeer breed zijn. Recreatie is op zichzelf natuurlijk ook een breed begrip. Vakantiehuizen, paviljoenen, terrassen, campings; allemaal hebben ze meubels nodig. Het grote assortiment binnen- en buitenmeubels van Okido sluit naadloos aan op de behoeften van de recreatiesector. Van comfortabele eetkamerstoelen, stevige tafels en luxe fauteuils voor in de bungalows tot aan stapelbare outdoor stoelen en grote parasols voor op de terrassen van de paviljoenen en de huisjes, we hebben het allemaal.

skaldu 1024x684 - Okido: van horecagroothandel tot projectinrichter

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN MAGAZIJN

Let op: vanaf heden gelden andere openingstijden voor ons logistieke centrum.

– op werkdagen van 8.00 uur tot 16.00 uur
– op zaterdagen van 9.00 uur tot 11.30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om bestellingen binnen deze tijden af te halen. Bij voorbaat hartelijk dank!