Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint

Verschillende stofferingen voor al je horecameubilair

Als je een interieur inricht, wil je je onderscheiden van anderen, zeker als je wilt dat klanten bij jou komen zitten in plaats van bij de concurrent. Je wilt dat mensen een warm gevoel krijgen bij je inrichting en dat ze zich welkom voelen, wanneer ze door je ramen gluren. Bij Okido hebben we iets nieuws aan ons assortiment toegevoegd, waarmee je dit voor elkaar kunt krijgen: maak kennis met de stofferingen van Pintail. Deze stofferingen geven een extra dimensie aan je meubels. Het concept is simpel: je neemt een bestaand meubelstuk en kiest een leuke Pintail print, waarmee je je meubel wilt laten stofferen. Wij geven dit door aan onze leverancier, en een paar weken later kun je genieten van je unieke stoel, bank of kruk!

pintail stoffen 2 250x250 - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint
pintail stoffen 3 250x250 - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint
pintail stoffen 1 250x250 - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint

Van flamingo’s tot ananasjes: hoe gekker, hoe beter

Je kunt uit eindeloos veel opties kiezen. De meeste zijn gekleurde velvet stofferingen met een vrolijke print: vogels, bloemen, gekke patronen, dierenhuiden, noem maar op. Wat voor sfeer je ook wilt uitstralen, er is een Pintail stof voor. Een compleet overzicht van alle meubelstoffen die Pintail aanbiedt, vind je hier op de website van Pintail. Laat je fantasie de vrije loop en combineer er op los!

poefpintail 300x217 - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint
mr smiths - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint

Mr Smith’s Loft in Groningen

mr smiths 2 1 - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint

Stoelen, krukken, banken en poefjes

We vinden ons assortiment sowieso al mooi, maar nu we sinds kort veel van onze stoelen en barkrukken kunnen laten stofferen met deze kekke stoffen, zijn we er nog enthousiaster over geworden. Recentelijk hebben we zelfs poefen en banken laten voorzien van deze leuke prints en het resultaat maakt ons erg blij.

Het meest recente project waar we met onze Pintail meubels aan hebben bijgedragen, is Mr. Smith’s Loft in Groningen. Daar wil de eigenaar een tropische sfeer creëren en wij zijn van mening dat dat aardig is gelukt. Onze Pintail poefen met kleurrijke Flamingo stoffering zijn een leuke aanvulling op het exotische interieur en hetzelfde geldt voor onze 204PL barkrukken.

Beide meubels zijn natuurlijk ook te bestellen met andere Pintail stofferingen. Nogmaals: de keuze is reuze!

Hoe werkt het?

Op onze website vind je de meubels die we standaard met Pintail stoffering aanbieden. De meest geliefde optie is de Richmond stoel met Pintail stoffering op de rugleuning. Deze luxe stoel is op zichzelf al een eyecatcher door zijn microvezel of velvet stoffering, maar wordt nog mooier als je er een vrolijke print aan toevoegt. Daarnaast is de 204G barkruk in verschillende Pintail stofferingen verkrijgbaar.

Tot slot raden we je aan om contact met ons op te nemen, of om eens in de showroom langs te komen en naar alle mogelijkheden te vragen: daar staan we je met liefde te woord en vertellen we je graag exact welke meubels je allemaal kunt laten stofferen met een Pintail print!

Richmond Pintail 3 1024x485 - Pintail stoffering: vrolijke prints met een tropische tint

Een overzicht van al onze blogs vind je hier.