Bar inrichting

Een stijlvolle bar inrichting met Okido horecameubilair

Een bar staat bekend als de plek waar met gezelschap drankjes genuttigd kunnen worden en een goed gesprek plaatsvindt. Het belangrijkste is dat de sfeer en het comfort goed moeten zijn het is immers de ideale plek om te ontspannen na een lange dag. Hierbij is het belangrijk om de juiste bar inrichting voor uw horeca uit te zoeken. Okido helpt u bij het vinden van een passende inrichting voor cafe of horeca bar. Of u nu zoekt naar meubilair voor een traditionele bruine bar of een trendy bar.

Smaakvolle bar inrichtingen met meubels naar keuze

Heeft u een cocktailbar, koffiebar of juist een moderne bar? Wat voor soort horeca bar u ook heeft, bij ons vindt u gegarandeerd de horeca interieur inrichting die bij uw bar past. In ons ruime assortiment vindt u allerlei stijlen, kleuren en meubels in verschillende formaten. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Barkrukken en bartafels. Zo kunnen uw gasten kiezen waar ze gaan zitten. Voor groepen die even een drankje willen doen zijn barkrukken- en tafels erg fijn.
  • Bar accessoires en decoratie. Vindt ook de accessoires en bar decoratie die uw horecagelegenheid sfeervol afmaken, zoals houten kapstokken, wandborden en plafondventilators.
  • Stoelen en tafels. Uiteraard is dit onmisbaar in uw bar. Als gasten lang willen tafelen wordt er vaak gekozen om aan lage tafels en stoelen te zitten in plaats van aan barkrukken. Het is daarom belangrijk om te kijken naar zowel het comfort als de uitstraling van de meubels. Gelukkig zit u hiervoor bij Okido goed!
  • Banken in uw bar zorgen voor sfeer en comfort. Ze zijn ook vaak populair bij gasten. Kies dus een wandbank of hoge barbank die past bij de rest van uw interieur en waar gasten lang op kunnen zitten.
  • Sfeervolle verlichting. Het lijkt misschien een klein aspect voor uw horecabar, maar verlichting is een van de belangrijkste dingen bij het inrichten van een bar.

Laat uw bar door Okido inrichten

Twijfelt u welke inrichting het beste past bij uw bar? Laat het dan over aan Okido! Diverse horecagelegenheden in binnen- en buitenland zijn ingericht met een sfeervol design van Okido. Bent u benieuwd welke horecagelegenheden wij hebben ingericht en hoe ze eruitzien? Kijk dan eens bij onze projecten.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten wat voor meubilair we nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan eens tussen ons horeca meubilair. Heeft u vragen over uw bar inrichting of heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw bar? Neem dan contact met ons op via info@okidobv.nl of via 0513 418 882. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom. Onze adviseurs zitten voor u klaar!