Restaurant Tafels

Stoere restaurant tafels voor uw horecagelegenheid

Een restaurant tafel met een prachtig doorleefde uitstraling! Kunt u iets gezelligers verzinnen? Vooral als u vaak vaste gasten of groepen gasten in uw kroeg heeft is een dergelijke tafel een must-have. Uw gasten kunnen er fijn aan zitten, maar ook groepen mensen kunnen hier prima aan zitten met een koud biertje en een hapje eten. Ook zo’n pronkstuk in je café of kroeg? Bestel hem bij Okido!

Soorten Restaurant tafels

Geen enkel horecagelegenheid is hetzelfde. Daarom heeft Okido verschillende restaurant tafels in het assortiment waardoor u altijd een vindt die bij uw stijl past. Kies een afmeting die u graag wilt. Heeft u veel ruimte en wilt u graag een grote tafel? De lengte van onze tafels gaan tot wel drie meter. U kunt uiteraard ook een kleinere variant kiezen. Verder kunt u verschillende frames, bladen en stijlen kiezen. Zo hebben we rustiek eiken tafels in een vintage of industriële stijl. Zoekt u een restaurant tafel of een echte stamtafel die direct de aandacht trekt? Kies dan een met een bijzonder frame, zoals een balpoot of barokpoot.

Wat onze Horeca Tafels zo bijzonder maakt

Horeca tafels zorgen voor de eerste indruk bij uw gasten, net als de rest van uw interieur. Daarnaast is het belangrijk dat de gasten comfortabel kunnen genieten van hun ontbijt, lunch of diner. Een effectieve en praktische tafelopstelling van uw horeca tafels is een belangrijk onderdeel van een goedlopend restaurant. Houdt rekening met een goede looproute, een intieme tafelsfeer en uiteraard de gewenste stijl van uw horeca tafels.

Maak uw restaurant compleet

Natuurlijk is een restaurant tafel niet compleet zonder stoelen of bijpassend sfeerlicht. Ook daar hebben wij aan gedacht. Kies uit verschillende horeca tafels die inclusief ketting en plafond-afdekkap komen. Vind daarnaast een bijpassende en sfeervolle horeca stoel. U heeft de keuze uit meer dan 200 stoelen! Op zoek naar meer restaurant meubilair. Kijk gerust rond op onze website.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier, telefoon of email óf kom langs in onze showroom.