Barkruk met armleuning

Een barkruk met armleuning vindt u bij Okido

Een barkruk is stijlvol en geeft een dynamische touch aan uw horecazaak. Maar een barkruk met armleuning is een nóg betere aanwinst. Dit komt doordat het comfortabeler is voor uw gasten. Daarnaast is het een mooie toevoeging aan uw bestaande interieur. Bij Okido vindt u voor elk type interieur verschillende barkrukken en barstoelen met armleuningen. Zo heeft u altijd de keuze uit een barkruk die geschikt is voor uw horecagelegenheid.

Barkrukken en barstoelen met armleuning voor elke horecazaak

Voor een stamkroeg of bruincafé zijn weer andere barkrukken nodig dan voor een hotel of restaurant. Dat weet Okido maar al te goed. Daarom hebben we voor elk type horecagelegenheid de keuze uit een aantal horeca barkrukken met armleuning. Zo hebben we luxe barkrukken met armleuning voor een horecazaak met een stijlvolle uitstraling. De barkrukken zijn gemaakt van velvet en metaal. Daardoor kunnen deze krukken goed in een industriële, vintage of moderne inrichting.

Heeft u een gezellig café en zoekt u hiervoor een barkruk met armleuning? We hebben ook krukken van hout die perfect zouden staan in een bruincafé of kroeg. U kunt in dit geval kiezen voor een noten kleur of voor zwart of wit. U kunt ook barkrukken kopen in verschillende kleuren, zo houdt u uw interieur dynamisch en aantrekkelijk.

Barkrukken met armleuning voor uw terras

Wist u dat wij ook barkrukken met armleuningen hebben voor uw horecaterras? Zo kunt u direct een dynamisch en uitnodigend terras creëren voor uw gasten. Zelfs met minder lekker weer kan het dan onder een overkapping en met een heater erg fijn zijn om te zitten. Okido heeft verschillende kleuren barmeubelen in haar assortiment. Denk aan barkrukken met armleuning in grijs, zwart en bruin.

Meer horecameubilair van Okido

Wilt u, naast barkrukken met armleuningen, nog andere meubels in uw horecazaak plaatsen? Ook dan hoeft u niet verder te kijken. Wij hebben namelijk nog veel meer meubilair om uw horecagelegenheid in te richten. Denk aan bartafels, barkrukken buiten, wandbanken en stoelen in verschillende materialen, formaten en kleuren. Dus ook voor ander horecameubilair kunt u bij Okido terecht.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over de barkruk met armleuning of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via info@okidobv.nl of via telefoonnummer 0513 418 882. Of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag!