Barkruk met armleuning

Luxe barkrukken met armleuning bij Okido

Een barkruk is stijlvol en geeft een dynamische touch aan je horecazaak. Maar een barkruk met armleuning is een nóg betere aanwinst. Dit komt doordat het comfortabeler is voor je gasten. Daarnaast is het een mooie toevoeging aan het bestaande interieur. Bij Okido vind je voor elk type interieur verschillende barkrukken en barstoelen met armleuningen. Zo heb je altijd de keuze uit een barkruk die geschikt is voor jouw horecagelegenheid.

Barkrukken en barstoelen met armleuning voor elke horecazaak

Voor een stamkroeg of bruincafé zijn weer andere barkrukken nodig dan voor een hotel of restaurant. Dat weet Okido maar al te goed. Daarom hebben we voor elk type horecagelegenheid de keuze uit een aantal horeca barkrukken met armleuning. Zo hebben we luxe barkrukken met armleuning voor een horecazaak met een stijlvolle uitstraling. De barkrukken zijn gemaakt van velvet en metaal. Daardoor kunnen deze krukken goed in een industriële, vintage of moderne inrichting.

Heb je een gezellig café en zoek je hiervoor een barkruk met armleuning? We hebben ook krukken van hout die perfect zouden staan in een bruincafé of kroeg. Je kunt in dit geval kiezen voor een noten kleur of voor zwart of wit. Je kunt ook barkrukken met armleuning kopen in verschillende kleuren, zo houd je je interieur dynamisch en aantrekkelijk.

Zo hebben we barkruk Kees Noten: een klassieke barkruk met een tijdloze uitstraling. De barkruk Fabio is een moderne barkruk met een strakke uitstraling. Deze horeca barkruk is gemaakt van aluminium in de kleur zwart, waardoor hij perfect past in een industriële of moderne omgeving.

Barkrukken met armleuning voor jouw terras

Wist je dat wij ook barkrukken met armleuningen hebben voor jouw horecaterras? Zo kun je direct een dynamisch en uitnodigend terras creëren voor je gasten. Zelfs met minder lekker weer kan het dan onder een overkapping en met een heater erg fijn zijn om te zitten. Okido heeft verschillende kleuren barmeubelen in haar assortiment. Denk aan barkrukken met armleuning in het grijs, zwart of bruin.

Meer horecameubilair van Okido

Wil je, naast barkrukken met armleuningen, nog andere meubels in jouw horecazaak plaatsen? Ook dan hoef je niet verder te kijken. Wij hebben namelijk nog veel meer meubilair om je horecagelegenheid in te richten. Denk aan bartafels, barkrukken buiten, wandbanken en stoelen in verschillende materialen, formaten en kleuren. Dus ook voor ander horecameubilair kun je bij Okido terecht.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over de barkrukken met armleuning of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via info@okidobv.nl of via telefoonnummer 0513 418 882. Of kom gerust langs in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag!